balık kestiğinde denemek istedim, istavrit boylarının artmış olması gerekiyor. Takımların bedenleri kalın 0,30 ve 0,28mm ağır kurşun için açıkta ne var merak ettim
aynen bende de öyle yarın istavrit mi kovalıyacağız ona göre çapari döşüyeyim bir de ufak bir bilgi çaparilerin aynı renk olması önemli çunkü büyük balığın kovaladığı küçük balık sürüleri 100/99 aynı cins balıktan meydana gelir o yüzden de hepsi aynı renktir ben bu yaşıma kadar hiç karışık yavru balık sürüsü görmedim
küçük bir ayrıntı daha karışık renkler balığı ürkütür satıcılar göze hoş göründüğü için karışık renk yaparlar hiçbir profesyonel tekne balıkçısının karışık renk çapari kullandığını görmedim palamut çaparisi dışında o da en fazla 2 renk olur
İri istavrit mevcut aşağılarda... Açıklı geziyor bizim buralarda. Az önce kendilerini mideye indirdim Çapariyle çinekop da paso limit altı... Salan bir biz varız anasını satayım...
O zaman yarın karaköyden köstekleri alayım Sağol Onnik Abi, bilmediğimden ve öğrenmek istediğimden sordum gerekli cevap alınmıştır
Merhaba Ceyhun, yarınki iş programımın yoğunluğundan dolayı avınıza çok istememe rağmen katılayamayacağım, bizden müsait olan arkadaşlar için bizim sayfada yazdım.Genel olarak hafta içi bizlere pek uymasada, en kısa zamanda bir araya gelmeyi ve sizlerle tanışmayı arzu ederim. Şimdiden tüm arkadaşlara keyifli ve bereketli avlar dilerim, rastgele
Teşekkürler İsa bey, bu haftasonu rüzgarlı ve yağmurlu gözüküyor ne yaparız belli olmaz ama görüşmek üzere.
Yokta şimdi bende nasi gelsem die plan yapiodum 4 levent metromu levent metromu daha yakindir aşiyana Metrobüs metro taksi arabasizliğin gözü kör olsun beni metrodan ceyhun alirmi acep
Emre Levent durağı daha yakın Aşiyan'a. Onnik abi alırım seni demiş ama aklında bulunsun diye yazıyım dedim. Kaçta oralarda olursun?
Valla bilmemki saat 6 da evden çikicam metrobüs kaç dk sürer bilmiyorum ok gecikmem heralde yaaa saat 8 gibi en geç gelirim ben banada bi kaç balik birakin ama hihi
Tüm hazirliklarimi yaptim minik bi poşetim var Rapalalar tamam çapariler tamam Şimdi baliklar korksuuuuun
Emre eğer olur da Onnik abiyi yakalayamazsan ve taksiyle devam ederim diyorsan, Metrobüsten indikten sonra direk taksiye atla (bu arada Zincirlikuyu'dan Aşiyan'a taksi 13 tl falan tutar bilgine, diyorum ya biz dünyanın en pahalı balığını yiyoruz ), daha rahat gidersin. Tekrar metroya binip leventte inip taksiye binmene gerek kalmaz.
Hımmmm Bahçeşehir metrobüs taksi 19 tl metrobüs 2 küsür sanirim 13 tl aşiyan = ortalama 35 tl en az 2 kilo sarikanat yakalamam lazim :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
günaydin dostlar.. Kahvaltimi yaptim kahvemi içtim.............. Sanki geç kaldim ben demi hihi evet neyse artik olan oldu foruma bakmadan çikmayim dedim