Su basımından dolayı daha içerde olur balık ama normal şartlarda boğazda istavrit başladımı bu mevsimde köprüler bayram namazı sıklığında olur
Fırsat buLursam kaçıcam kaçarsam ararım seni kardeşim sorun yaşatmam sana havaLar soğuyunca irade kırıLır biz o iradenin kırıLdıgı yerde başLıyoruz..
Tarabya'da bugün Mehmet abi, Em2e, Kaptan Emre, Volkan ve Kadir abi buluştuk. İstavrit seçmece 8 tane geliyor 2 tane kovaya, 6 tane geliyor 1 tane kovaya yaklaşık 3kg balık tuttuk. Bu kadar kişi sadece Mehmet abinin takımı ile sıra ile balık tuttu :laughing: Büyük balık özlemi başladı
SAHIBINDEN AZ KULLANILMIS YEPYENIDE DIYEBILIRIZ SATILIK OKUMA SERISI PARCA PARCA SATIS OLMUYOR BI ANDA HEPSINI TOPLUCA ALABILIRSINIZ .. OKUMA Salina Surf 3 Parça 14' 420cm 100-200gr==65tl okuma raw 2 65 olta makinesi:::150tl okuma cedros 3 parca surf kamis 450cm::::190tl okuma raw 55 olta makinesi:150tl teleskopik ferrari extreme kamis 4.20\\\\50tl toplam:605tl 5453776052
O zaman işler değişti madem mallar ortaya dökülüyor Daiwa Windcast S5500 Kutusunda sıfır 300tl (makina bugün Avusturya'dan geldi) Müracaat Em2e
Bende konuştum şimdi , çok önemli ise pazartesiye alabiliriz dediler , yarın ve sonraki gün yağmur sözü aldım
Valla abiler doğru diyorsunuzdur muhakkak, ben ne diyim bilemedim şimdi. Gündüz yağmur gösteriyordu ama şimdi güncellenmiş, yarın hava açık ve yağmur yok, ara ara bulutlanma var diyor... Aşağıdaki linkin yalancısıyım http://www.accuweather.com/en/tr/istanbul/318251/hourly-weather-forecast/318251?hour=33
Ben bugun teklifimi yaptım... üstünede bir 1kg istavrit verdim... bak uc gune istavritler bayatlar... ıyı dusun @Em2e
Cumartesi Kaçamağımız Herkese şimdiden hayırlı bir haftasonu dilerim.. Düşündüm taşındım kandırmaya çalıştım sağı solu.. Bugün bir Kalkan Hüsranı yaşamaya ve yaşatmaya karar verdim... ve iki kurban daha buldum kendim dışında... Hüsran diyorum bu sene henüz oltaya daha vuran olmadı.. Ama inşallah yarın aksam hatta gündüz başarıya ulaşabilirsek direk foruma resmi yükleyeceğim... İstikamet şimdilik marmara civarı görünüyor.... Herkese selamlar... reeling reeling reeling
herkese günaydın arkadaşlar kar bizi fazla mikroplu bulmuş korkudan uğramayacak kirlenmek istememiş hihi