Bizi bereketinden mahrum etmeyen Boğaz'ın dinlenmeye çekildiği bu günlerde kısmet olursa sık sık tekrarlamaya çalışacağız bu tür denemeleri. İnşallah keyifli sonuçları da sizlerle paylaşma şansımız olur. Teşekkürler.
Yanımızdan geçip gittiniz alo demediniz , ayrılıkçılar sizi ... Bu arada bana çok yakın bir yerde levrek ispendek karışık almışlar dün .
En büyük hayalim.Sahilde sabahlayıp balık yakalamak.Kamışları yan yana dizmek. Surf casting,spin yapmak. gecede muhabbetin dibine vurmak. Benim için havaların biraz düzelmesi lazım.
Abi ben dün "Cumartesi hava güzel yapalım bişeyler" diye burada yazdım, sen "yağmur var" diyince gelesin yok sandım. Kusuruma bakma lütfen
Çok güzel bir gün ve çok güzel resimler. O taraflarda av gerçekten çok zevkli ancak hep diyorum denizin patlamış olması lazım... Neyse birdahakine hep beraber gideriz, geniş alanda nevale ile birlikte çok zevkli oralar
Herkese selam, Balığa çıkmayı özledim 1 hafta çıkmayınca elim ayağım titriyor. Kenan beyin takımlarının kaybolmasına çok üzüldüm inşallah çıkar biryerlerden.
hatırlayan arkadaşlar vardır, daha önce söylemiştim. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22303221.asp Gökhan !!!!
Bugün tarabyaya uğradım sahil bomboştu Malum hava buz gibi İstavrit devam ediyor ama çok ufak boydalar Cehyun yapmıyomuyuz farklı bi organizasyon Herkese iyi pazarlar
Uploaded with ImageShack.us sınav stresinden vakit ayıramadığım balık tutmaya bugünlük vaktimi ayırabildim,neyse çok uzatmayayım 10 tane istavrit çekiyorsam bir tanesi normal boyutta geliyor diğerleri de salındı
Tebrikler Batuhan, maşallah ışıldıyor istavritler:hungry: Senin hesabına göre bugün 480 adet istavrit tutup 48'ini alıkoymuş, 432 tanesini salmışsın