teşekkürler abi size de daha iyileri gelsin inşallah orasını hesaplamadım da abi zaten zevkine çıktım bugün amacım balık tutmak değildi,teşekkür ederim
Batu temiz av tebrikler.. Bu arada dişim ağriyoooo deli gibi ağriyoooo bi 20lik yeni aldim tüm ağzim uyuştu ama dişim uyuşmadiya la Allahim sana geliyoruuuuum
Karanfil yokki ben ilk kez çekiyorum bu ağriyi ama bu ne anlamadim suratimin sol tarafi aciyo resmen sol kolum bile uyuşmaya başladi çok fenaaaaaaaaaaaaa.
Başim benim değil yemin ederim bişi almadim bi tek raki içtim ama oda bişi yapmadi ben sabahi bekliyebilirsem eğer çene mene ne varsa çektiricem ama ben böle bir ağri ömrü hayatimda görmedim bu ne biçim bişi bilmiyorum sabahi bile bekleyemeyebilirim çok aşiri fena bu ne laaaaaaaaaaaaaaaaa
Emre geçmiş olsun Ben o işten çok fena çektim çoook, bilirim nasıl olduğunu Abi ilaç kesmiyorsa rakı pamuk diycem ama doktorlar önermiyor malesef. Benim rakı pamuk yapıp 1-2 saat kıvrandıktan sonra uykuya dalıp sabah koşa koşa gittiğim çok olmuştur.
Geçmiş olsun emre, ağrı kesici falan hikaye. Gidecen bir dişçiye antibiyotik kullanacan ve kurutacan önce iltihabı.. Diğerleri geçici çözümler..
Günaydındostlar, hayırlı haftalar. Hazırlıklarınızı yapın, levreğin son demleriymiş bir rivayete göre...
amin Ceyhun bu karda gene mahsur kalmaz işAllah ben kurtuluştayım burası felaket bir halde 10 dakikaya bütün yollar kapanır lapa lapa ve tipi gibi yağuyor
Kaldım bile abi kar 1 metreye yaklaşınca resim eklerim :laughing: kafaya koydum kayak takımı alıcam, sitenin başından aşağı 1km kayak pisti oluyor kar yağınca :laughing:
şimdi dışarı çıkmayı deniyeceğim bügün iyi balık çıkar:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Ceyhun seni alayım balığa gideriz:laughing: :laughing:
Saolasin burağim Fena değil ağri kesici ve antibiotik aldim bi kaç gün sonra doktora operasyona gidicem
Hayırlı akşamlar dostlar, herkesin keyfi yerindedir inşallah Geçmiş olsun Emre, diş ağrısı kötüdür, Allah acil şifalar versin.