Benim de aklımdan TükenPala geçmişti Mehmet Abi'm Ama PenZuri'yi çok sevdim Daiwa Regal 3000 5iA aldım, kamış da Daiwa CrossFire 2.70 m 10-40 atarlı aldım abim.
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: penzuri 1 numara oldu
Yok abi benim dediğim bildiğin sırt çantası, kamış çantası değil. Yağmurluk+katlanır kova+kurşunlar+takımlar+rapalalar+makaralar+bere vs gibi ıvız zıvırları tıkabileceğim bir çanta lazım bana. Saolasın.
Birkaç sene önce duttuğum kraça , 1935 ti sanırım çok küçük diye kimseye satamayıp tüm şehri gezdirmiştim...
Teşekkür ederim Mehmet abim, fena zehirlendim. Cumartesi günü Kaptan Emre'nin spin takımla biraz çalıştım, acayip keyifliydi. Dönüşte dayanamadım aldım ben de Zaten iki gündür sahte bakmaktan artık heryeri hologramik görüyorum. Geleceğe dönük planlarım arasında senin başını bolca ağrıtmak var zaten mrsparkle
Onnik ustam çok sağol. Ama bundan iki tane alıp birbirine dikmeyi başarırsam anca işimi görür. Benim sığamadığım bundan büyük malesef
o zaman onlar yoktu kurşunu mancınıkla atıyorduk, elle çekiyorduk . Gücümüz yetmezse atlara çektiriyorduk...