çapari bağlamaya devam deiyorum camdan bakıyorum felaket halde kar burda asfaltın üzerinde tahminen 10 cm yi geçti karşı evin camları hayal meyal gözüküyor böyle devam ederse hayat durma noktasına gelir burda Ceyhun sizin oralar nasıl?
Burağim spin için bakiyorsan sahteleri min 11cm olsun bide böle kefale benzeyen ve kemik beyaz sahteler eyidir Bu arada saltiga sahtelerimde gelmiş benim amaaan bi hoşuma gittiki sorma
fazla bakmak da kafa karıştırıyor balık aldığın rapala ve rengi tamamdır bencede suda iyi yüzen. rengi farkermiyor hatta boyu da farketmiyor bu sene aşiyanda 12 cm bembeyaz rapalayıla 12 cm boyunda çinakop aldım tabi aynen denize iyade sudaki yüzüşü çok önemli bence renk o kadar değil
Laaaaaa Saltiga mı aldın yirim onları ben yirim yirim Geçen bir malzemecide gördüm atladım... Sahte işini haftasonu Ceyhun ile istoça gidebilirsek orada halledicem Dayanamayıp bakıyorum şuanda. 15 cm altına pek bakmıyorum zaten Geçen gittiğim merada tanıştıklarımız hep 15 cm ve üstü kullanıyordu ve öneriyordu...
Aynen bende öle öneriyorum ama deneyimlerimle değil okuduklarimla ama 15 cmde biraz fazla gibi geldi benim okuduklarima Bu arada saltigalar iki tane birini sen birini ben kullaniriz burağim sıkıntı yok
Himmmm O zaman benim gidişatta sıkıntı var Çin mali ? ok alindi Yozuri! Alinmadi! Saltiga? ok Alindi rapalada olsa tamam Arada bi atlama olmuş onuda hallederiz yakinda ama adam akilli yozuri bulamadim ben öle düşük fiyata v.s
sende saol abi bidahaki içtiğinde üstüne zeytinyağı gezdir üç beştanede siyah zeytin attınmı bu havada yat yanında sonra sağlıcakla kal abi