Aynen abi balığa gidebilsek ve balık çıksa çok iyi olur ama bu hava şartlarında balığa gitmekde balıktan dönmekte ayrı bir dert olur bence
Onnik Abi Kenan (VPN) oltasını kaybeden. Takımlar gidince balıkçılığa küstü herhalde forumda göremiyorum artık. idk
Estağfirullah abi yapma o kadar yoğun çalışıyoruz ki takip bile edemiyorum sizi. Gittinizmi Emre yle levrek var mı?
Tahmin edebiliyorum Fatih, takılıyorum, allah kolaylık versin... Kaptan Emre ile gittik ama acemilik işte
Acemilikten değil o iş Burak. Şans yok bizde. Bide bu iş için hakikaten bu balığı tutmuş biri ve o nun götüreceği bir avlak lazım. Kulaktan dolma biliyoruz sadece. Ama çözücez bu işi ben çok fena taktım kafayabanghead
Bu balığı tutan adam avlak söylemez kolay kolay abi Ama epey sağlam bilgiler edindik geçen gidişimizde, bana başka bilgiler de gelmeye devam ediyor. Önemli olan uygun hava ve deniz şartlarını yakalayıp, doğru yeri bulacak vakit ayırmak. Onun haricinde geri kalan tüm ekipman vs. hazır. Boğazda tutmak zaten hayal gibi neredeyse, 3 aydır forumda 1 bilemedin 2 tane rapor var boğazla ilgili... İstanbul yakın çevresinde güzel yerler var, doğru zamanda doğru yere gidebilmek önemli...
iki gündür kar tatili nedeniyile netteyim dişli ailesinin tek sevdiği renk sarı kırmızı belki binlerce av raporu -video izledim hepsinin tafsiyesi turuncu kırmızı -sarı kırmızı .benim de en sevmediğim renkler mecburen katlanacağız