Olta işine bende üzüldüm ama ne diyelim geçmiş olsun. Bu mevsimde normal abi dikkat etsende oluyo bazen.En kısa sürede iyileşirsin inşallah ama balıklarda gitti, boğazda balık iri ve bol olsa bütün hasta arkadaşlar gibi sende daha çabuk iyileşirdin sanırım Güzel ve keyifli bir avın yerini hangi C vitamini tutacakki?
Absentmi var bagajda Saolun arkadaşlar bu arada ben çok daha iyiyim onnik abimde yarina ayaklanir inşallah
Yok abi ne baliği bu havada biran önce kendine gelirsin inşallah sadece en kisa zamanda bi spin avi yapalim ama hoş benim rapalalarin gelmesi en az 15 gün sürer
ben de işin gırgırındayım dişli bitti şimdi çapari mi kovalıyacağız ?ben pek sevmiyorum ufak balık yakalamayı gene milletle kavga edeceğiz sahilde yok bu kadar ufağını kovaya atma diye bir sabrediyorsun iki sabrediyorsun sonunda sigorta atıyor birde istavritte milletin gözü de doymuyor 1 kova yetmiyor
abim ALLAH şifa versin hangi hastanede olacaksın? bizden bir isteğin varmı kesinlikle çekinme gerçekten gücenirim
Aynısı bana da oldu Emre iyi şükür, Onnik Usta da iyileşmiş galiba gene de herkese geçmiş olsun. En çok da sana Mehmet Ağebeyim, şimdiden büyük geçmiş olsun. Tez vakit sahalara dönersin inşallah.
abi hoşgeldin geçen sene yaşadım kalenderde hem de adam oranın müdavimlerinden iki kova 18kg doldurmuş üçüncüyü dolduruyordu güzel bir kapıştık.farzedelim 10 kişilil bir aile 1 kişiye orta boy 15 da istavrit yeter de artar hadi 20 diyelim 200 ad yapar 250 olsun yaklaşık 7 kg balık yapar 3 kova 18kg abi beynim almıyor hangi akla hizmet .balık bitermi diye korkuyorlar anlamıyorum ben 4 kişiyim 70 istavrit bana yeter o da 2 kilo yapar yakaladımı av biter gırgır muhabbet başlar