Teşekkür ederim. Levrek için hazirliklar çok hızlı bir şekilde devam ediyor Saltiga sahtelerden sonra maxrap geliyor 2 tane bi kaçta daiwa sp minnow olabilir yanlarina kardeş
Efem siz yaşiyormusunuz nerelerdesiniz çok çalişiyorsunuz ama artik bi spin avi için bi zaman ayiriniz bence
Portakal ve limonla bunu yaptığını düşünüyorsan, o sahtelerle Tarabya'da levrek tutmaya çalışnadan daha fazla kazanım sağlayabileceğini düşünmüyorum pek. Öncelikle geçmiş olsun. C vitamini istiyorsan(ız), limon, portakal vs. değilde, kırmızı biber yemeniz, çok daha akıllıca olacaktır. Fayda hasta iseniz, C vitamini vs. pek işe yaramaz zaten. O biberleri çiğ olarka günlük tüketirseniz, hasta olmanız zorlaşır. Ama yetmez. Bir şekilde D vitamini içeren balık yağlarından edinin. Bir kaşık için günde. Faydasını çokca görürüz.
ben senden daha haşat haldeyim bol bol kivi yediriyorlar .sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi çif çif yutturuyorlar yeni yeni kendime geliyorum eklem yerlerim hala ağrıyor büyürsen geçer merak etme :thumbgeçmiş olsun)
Saolasin serdar abi.. Önüme ne gelirse tüketiyorum bunlar içinde portakal limon tylol therafku gibi ilaçlarin dişinda ben yeşil biberde iyi C vitamini vardir gibi düşünerekten sabah kahvaltisinda baya tüketmiştim Ayrica türlü çeşit çorbalarda yaninda iyi geldi ve şuanda baya toplamiş durumdayim kendini Sabah ve şu saat arasinda çok fark var yarin sabahada pek bişeyim kalmaz diye düşünüyorum. Tarabyadada rapalayla levrek çiksa hiç fena olmazdi hani
Saolasin abicim sanada geçmiş olsun antibiyotik sevmiyorum ben pek onun yerine soğuk alginliği ilaci içtim ama bana kalsa hiç bi ilaci içmem
askerde standart iğne dışında bir iğne yaptılar o günden beri Hakkari'nin -44 derecesi dahil daha da hasta olmadım merak etmiyor değilim içeriğini
işten artık başımı kaldıramıyorum nisana kadar böyle gider. olta işine acaip moralim bozuldu. 1000 lira uçtu gitti hasta arkadaşlara geçmiş olsun ilacınız bağajımda duruyor. 1 duble içtinizmi montunuzu şapkanızı 2 duble içtinizmi gömleğinizi çıkaran cinsten 3 dublede artık varın siz düşünün...
sana da iyi akşamlar çok sağolasın bütün sebep ihmarkarlık bana bir şey olmaz hikayesi sonra da yamuluyoruz böyle .arabada kalorifer açık fırın gibi üstüne bir şey almadan dışarı çıkıyoruz