Benimde spin kamişim yok abi sıkıntı yok bi 3m lik kamişim var onu kullanmayi düşünüyorum ama makine sıkıntı tabi ben bi spin makine bakayim o zaman
Bu da demektir ki; sen gene harika bi kamış bulacaksın ve gene azımızın suyu akacak... Geçen incelediğimde Daiwa ProCaster ve Okuma Octana ile çok hoşlaştım. Ama ben gittim Daiwa Regal aldım onu da çok sevdim, tek kötü yanı 375 gr...
Benim Daiwa'yı daha kullanmak nasib olmadığı için yorum yapamıyorum Lakin Okuma V System'leri genel olarak herkes çok beğeniyor, bi de yanında bazuka çanta veriyolarki dadından yenmez... Ben Kaptan Emre'nin Okuma'yı kullandım valla ben çok çok sevdim, ama hayatımda ilk kez spin kamış kullandığım düşünülürse hiç referans sayılmam
Bakalım ne alırız. Benim alışverişim biraz garip olur. Okumanın garantisi olması iyi. Benim kırılan kamış colmic italyan malı. yedek parçasını ısmarlasam 3 ayda ancak gelir.
herkese iyi geceler,bugün haliçte tur attım az miktarda istavrit çıkmakta ve az miktarda çıkan istavritlerin çoğu kraça
Sen güneşte çok duruyorsun, ondandır. Güneş D vitamini ürettiriyor. Bu da gribi engelliyor, bağışıklık sistemini göçlendiriyor. Kışın gribin daha çok olmasının, hatta sadece kışın olmasının sebebinin, güneşin az olup, yeterince D vitamini üretememize bağlı olduğunu bulmuş adamlar.
mehmet abi çok geçmiş olsun yardımcı olabilecyim ne olursa haber vermen yeterli herkese günaydın gününüzaydın olsun
Yarın hava güzel istersen Üsküdar'a geçelim, Mehmet abi'de gelebilirse spin makina kamış bakarız orada.
Servis kamış makine vs için di mi, yani Üsküdar mamülleri için İstoç'a kesin gidebiliriz inşallah, fena liste var elimde, bittim ben