Genelde o tarafta, öyle havada ottan nefes alınmıyor hiç. Her atışında bolca, envay çeşit yeşillik doluyor iğne, kurşun vs. herşeye. Biraz daha ilerleyip, Ambarlı civarına bakarsanız, hem levrek daha çok, hem bu ot sorunu biraz daha az olur.
Beyler yapalım bir org. hafta sonu, herkes tam gaza gelmişken. İcabında İstanbul dışında yakın yerlere kaçalım. Bu havada üşüdüğümüze değsin en azından.
Selamlar herkeze ; Arkadaşlar balık mevsiminin bu son günlerinde hep beraber balıktan hariç ocakbaşı yada kumkapı yapma fikrindeyim.Katılıma göre yer ve zaman ayarlaması yapmak için fikirlerinizi bekliyorum.Aslında cuma yada cumartesi akşamı olması muhtemel yer için cevaplarınızı bekliyorum.Birde fiyat olayını konuşmak için katılmak isteyen arkadaşlarımızıda belirlememiz gerekiyor. Yer konusuna gelince istanbulun tam ortasında bir yer olması açısından kumkapı yazdım.Fikirlerede açığım.
Bi el at tabiki can hocam sen bu işe ya biz beceremedik valla ama en az 5 kişi hazir bir şekilde bekliyoruz bu organizasyon için. Ben 1 Burak 2 Ceyhun 3 Mehmet abi 4 Ben ilk 4 ü verdim dier arkadaşlarin taleplerine göre ciddi anlamda bu işi bu haftasonu biz bi yaşiyalim eğlenelim muhabbet edelim valla ihtiyacimiz var
Arkadaşlar ilk başta yere karar verelim.Malum istanbulun çeşitli yerlerinde oturuyoruz.Hepimize ortada bir yer olsun o yüzden sizin önerilerinizde önemli ayrıca fiyat konusuda önemli.Fiyat limitsiz içecekle ortalama 60-75 tl arası uçmadan. Ne dersiniz ? Ayrıca katılım açısından en az 10 kişide biz varız.
Emre Mehmet abi operasyon geçirdi, bu program ona uymayabilir. Haber alabiniz mi? Arıycam konuşamıyodur die arıyamıyorum.
operasyon bitti. ama benim üst çenedeki bütün dişler gitti. Zannedersem 1 aya kadar yaralar iyileşir. Sonra dişleri yaptırıp aranıza dönerim.
Geçmiş olsun abi , diş kulak işi zordur bilirim seninki resmen kabus olmuş. İmplant ları e-bay den alırsın artık
Can Kumkapı nın adı var sadece , paso çiftlik balığı yedirirler adama. En iyisi Laleli , gözümüz gönlümüzde açılır
Ben isim vermeyeydim eyiydi ama işte hay eşek kafam benim İyi benim diş iyi fena sayilmaz en azindan ağirmiyor işte öle takilip duruyoz Bu arada sensiz olmazdi zati marjinal nerelerde ondanda ses seda yok oda gelsin
La muhabbete gidioz ne gözü gönnü kumkapi iyidir iyidir olmadi baliğimizi kendimiz seçeriz kumkapidan ordan restoranlara geçer pişirttiririz herkez kendi yiceği baliği alir pişittirir bak yeni aklima geldi ve çok tuttum ben şahsen tebrik bana
Yada ilk önce balik tutsakta sonra onlarimi pişittirsek Sarayburnundan sağlam istavrit çikar isterseniz hihi hihi hihi hihi
Onu galatada yaptık ama kumkapı tuhaf bir yer . Otoparka araba bırakıyorsun ,almaya gittiğinde abi geliyo az kaldı ,eli kulağında deyip en az çeyrek depo eksik halde gelmesi mesela . fix menü anlaştığın halde asla hesapladığın faturanın çıkmaması , abi şu arkadaş kürdan da aldı ondan bu 200 lira fark denmesi , çalgıcıların şov ayağına ne ana ne avrat bırakması .. ne gıcık olmuşum be kumkapıya
Beylikdüzünden, Kozyatağından, Sarıyerden gelecekleri düşündüğün vakit Taksim yada Galata daha merkezi gibi geliyor bana. Ayrıca taze balık, çiftlik vs riskine girmemek için ocakbaşı tavsiye ederim. Ayrıca gerçekten çok lezzetli iddiası olan bir yer varsa bana farketmez Tekirdağa bile giderim Biraz boğazıma düşkünüm ayıptır söylemesi...
Mehmet Abi büyük geçmiş olsun. yahu bu organizasyonu en çok ben istedim Sevgili Can. beyoğlu olacaksa imroz yada boncuk tek geçerim