En başta lüfer dudamayan adama ithafen Yalniz ben lüfer duttum ahan lüfer felan demeden önce bir daha düşünün hihi www.youtube.com/watch?v=dS==gLS6q8k&feature=youtu.be
BU VİDEOYU İLK İZLEDİĞİMDE AĞLAYACAKTIM. BU NASI BİRŞEY YA. CİĞERLE ARASINDA MESAFELER OLAN KEDİ "ABİ BOĞAZIN BALIĞI GİBİ OLAMAZ KESİN OT GİBİDİR ONLAR. "
adamlar tutuyor atıyor. bizim gibi değil ki. aç gözlülük yok k i. o yüzden balık bol. herkes kurallara uyunca. sonuçlar böle ol uyor. vay be. kuzu gibi oynuyorlar ya.
Hacıosman tayfası olarak metroyla gideriz biz yani ceyhun ile ben bir de kadir abi var sorun olmaz. aravayla gitmek hem teklikeli hemde park sorunu falan giydirirler. boncuk uyar helede cumartesi akşamı olursa dahda uyar )
Gayet sıradan bir şey. Eğer bizde tuttuğumuz balığı aynen onlar gibi salmayı öğrenirsek, aynen onlar gibi tutmamamız için hiç bir sebep yok. Ama öyle 5cm kıraçalardan 3 koca kova doldurmayı hak saydığımız sürece, böyle avlarda elbette hayal olacaktır.
Ben gelmeyi hala ayarlayamamış olsam bile, elimden geleni yapıyorum, %99 geliyorum diyebilirim Yani Zincirlikuyu'dan geçen arabalardan birinde bir kişilik boş yer olursa minnettar olurum
Birisi bana siteye video yüklemeyi öğretsin de 3 sene önce çekmiş olduğum bir videoyu buraya ekleyeyim, dişliler kıraçayı kıyıya sıkıştırmış millet kepçe kepçe topluyor kıraçaları aynen dediğin gibi 3 koca kova dolduruyorlardı 1 dakika içinde.
Aretçim bir fiyat al bakalım bu işi hızlandıralım.Arkadaşlar 19 ocak Cumartesi akşamı için herkez kabul değilmi ?
Kısacası 19 ocak cumartesi akşamı beyoğlu balık pazarındaki BONCUK restauranta gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırsınlar lütfen ona göre pazarlık yapalım. KATILACAK OLANLAR 1-Aret 2-Can Akgün 3-İstavrit (Boğaç) 4-Aliço (Ali abi) 5-Seçkin 6-Burak 7-Ceyhun 8-Serhat 9-Hasan 10-VPN (Kenan)
Tamam akşam uğrayıp menü ve fiyat işini konuşuyorum. Bu arada Asmalımescit Boncuk'tan bahsediyorum arkadaşlar yanlışlık olmasın. Orijinali orasıdır, Nevizade'deki değil.
SÜPER. adamlar bazı şeyleri aşmışlar .videoyu izledikten sonra kendime sordum ben olsayıdım yakaladığımı serbest bırakırmıyıdım ?doğrusunu söylemek gerekirse hayır bırakmazdım 2 tanesinden sonrasını belki. peki arkadaşlar ya sizler bırakırmıyıdınız?