Pis boğaz diyene bak, imrozu yazarken damlattın klavyeye di mi Takılıyorum Kenan'ım Pis denmez benim boğaza, beter boğazım ben Bana uyar boncuk moncuk heryer. Maksat hep beraber demlenip acayip av hikayeleri falan anlatalım. Mesela ben kaçırdığım lüferleri kofanaları anlatırım :laughing: Ocakbaşı çekerse canınız Zübeyir iyidir. Fiyatta anlaşmak lazım gelir...
Gerçekten olsuın bi yer şuanda kararlaştiralimda cumartesi günü istoçtan oraya bağlayalim bari ikisini bi arada halletmiş oluruz hem İç işlerinden izin çikti sıkıntı yok
Herkeze iyi akşamlar. İlk başta Mehmet abi geçmiş olsun diyorum.Arkadaşlar mekan tavsiyesine ihtiyacımız var tabi .Taksim bölgesi malesef trafiğe kapalı olduğundan ayrıca cuma cumarteside aşırı kalabalık olduğundan tercih değil.Ben aklıma kumkapı geldiği için onu dedim farklı bir yerde olabilir.Tarih konusuna gelince çok uzatmaya gerek yok 18-19 ocak akşamı olsun. Evet düşünceler ?
Bana da yer mekan pek farketmez, uyarım. Lakin abi Taksimin trafiğe kapalı olması niye bağlar bizleri Zaten limitsiz demedik mi Biz 20 kişiyi bulduktan sonra kalabalığı farketmeyiz bu arada. Velhasıl, Kumkapı derseniz bi Giritliyi bilirim. Fiks 24 çeşit meze verirler hepsi birbirinden lezizdir, ayrıca ahtapot kolu dillere destandır. Ama fiyatı kalındır Belki meze sayısı azalttırılıp, daha uygun fiyat alınabilir ama emin değilim. Kumkapı tarafını bilmediğimden mekan öneremiyorum. Ha bana kalsa benim için en önemli kriter sigara içilen mekan aramak olurdu o başka
Aretçim nasılsın ? Bu arada boncuğun mezeleri inanılmaz iyidir.Özellikle topik rakının yanında on numaradır :thumb: Fakat taksim trafiğe kapalı olduğundan sorun olmazmı? Tabiki katılacak arkadaşlar karar versinler benim için taksim uyar. Önce herkez yer tavsiyesinde bulunsun sonrada foruma yeni konu açıp gelecek arkadaşları belirleyelim.
İyiyim Can dostum sen nasılsın? Haftasonu için tiyo kovalamaktayım Taksim trafiğe kapalı ama zaten arabayla gelinmesi pek tavsiye edilmez dönüşte içkili kullanmayın. Boncuk Tünel tarafında kalıyor, oraya metroyla filan her türlü ulaşım mümkün. Sizin gibi Bakırköy tarafından gelenler için de 24 saat dolmuş çalışıyor biraz yukarıdan. Tabii başka teklifler varsa alalım ama Boncuk derseniz bana bırakın sahibi ve şef garsonuyla aram çok iyidir.
Ok o zaman yarın 20 kişilik bir fiyat alalım ona göre burdan herkeze duyuralım.Araçsız olmak tabiki daha iyi taksimden heryerede dolmuş,metro falanda bulunur tabiki.
Taksimden bakirköy ve yenibosnaya kadar dolmuş Hacı osmana kadarda metro var ama metro kaça kadar var bi bilgim yok dolmuş büyük ihtimal gece 3 e kadar sıkıntı yok Ayrica Metrobüse uzak sayilmaz
O zaman mekan belli taksim boncuk restaurant gün olarak ayın 18'i yani cumamı 19'u cumartesimi olsun.
çok geçmiş mehmet abi 1 ay ba çorbaya devam abi mideye iyi rahatlatır önemli olan sağlığına kavuşman abi
Anladığım kadarıyla, çiftlik levreği ve ateş suyu organizasyonu telaşı, harbi levrek organizasyonunu unutturmuş. Neyse, o da lazım bünyeye her durumda.
Çiftlik levreğini midem kaldirmiyo ama çiftlik çuprasi fena olmuyor her halükarda yenir tadi var bak canım çekti hihi tabiki yaninda ateş suyu
Siz millete yedirmezsiniz de, size yedirenler olacak ihtimalen. İstavrit, sardalya, lüfer ve hamsi dışında herşey çiftlikten geliyor nerdeyse.