herkese selam bugün 1 saat kadar tarabyaya takıldım harıka istavrit var ama 50 metre kadar ileri atmak kaydıyla ve 1 adet karagöz geldi oltaya ben ne büyük istavrit tuttum diye sevinirken yan tarafdaki amca oğlum o karagöz dedi benim şaşkın bakışlarımdan anlamış olmalı İLK kez gördüyümü 2.400 gr balık tuttum akşam ziyafaet var BANA [
19 ocak cumartesi akşamı Asmalımescit BONCUK restauranta gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırsınlar lütfen ona göre pazarlık yapalım. KATILACAK OLANLAR 1-Aret 2-Can Akgün 3-İstavrit (Boğaç) 4-Aliço (Ali abi) 5-Seckint (Seçkin) 6-Burak A. (Burak) 7-cyhnckr (Ceyhun) 8-Prozack (Serhat) 9-HasanK (Hasan) 10-VPN (Kenan) 11-Onnik Çavdar 12-Scrotal (Fatih)
Nevizade'de değil arkadaşlar Asmalımescit'te, Can istersen düzelt mesaj içini de yanlış yere gidenler olmasın.
Bu balık mıydı abi? http://3.bp.blogspot.com/_uYN7xcswxG0/SwHajXBWlsI/AAAAAAAAABs/73ZfyhI4XGg/s1600/sargo2.jpg
Aretçim sen en az 20 kişilik bir fiyat al bunu ayrı bir mesajla ana sayfada paylaşalım bu akşam.Malum bu sayfa geçince görmemiş olanlar vardır.
19 ocak cumartesi akşamı Asmalımescit BONCUK restauranta gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırsınlar lütfen ona göre pazarlık yapalım. KATILACAK OLANLAR 1-Aret 2-Can Akgün 3-İstavrit (Boğaç) 4-Aliço (Ali abi) 5-Seckint (Seçkin) 6-Burak A. (Burak) 7-cyhnckr (Ceyhun) 8-Prozack (Serhat) 9-HasanK (Hasan) 10-VPN (Kenan) 11-Onnik Çavdar 12-Scrotal (Fatih) 13-Em2e (Emre)
ilk balığa emreyle gittim hani öylesine bakınıyom falan daha sonra akşam şeytan oltasıyla istavrit tuttum onuda sağolsun mehmet abi taktik verdi sonra yemli şeytan oltası devam ceyhunla HEP emreye kızardım nerden alıştırdın diye bugün ilk kez içimden hani ben balık tutabiliyorum dedim 8 vaya 10 kadar insan vardı herkes kraçanın biraz büyüyü gibi balık tutarken bende tam boy istavrit vardı 3 kişi bana ya USTA naapıyonda sen büyük balık tutuyon dedi burdan emre kardeşime TEŞEKKÜR EDİYORUM öncelikle sizin gibi kıymetli İNSANLARI tanıdım vededimki arkadaş bende artık balıkcıyım
Reklam yapmayalim lütfen Rica ederim ne demek herzaman Fenami işte seninde artik bir hobin var Senin içinde bi balik aşki varmiş ben sadece bunu açiğa çikardim birazcik gerisi geldi işte Adam iki kere baliğa gitti sonra evi boğaza taşidiya la :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Evi boğaza taşımak hiç fena olmamış tabi bütçe meselesi şu haliçe su verme işi bir bitsin çoook kişi evi buraya taşıcak çokkk reeling hooked :hungry: :laughing: :laughing: :laughing:
Hayırlı akşamlar arkadaşlar Hafta sonu yapacağınız bu güzel buluşmanın keyifli ve bol muhabbetli geçmesi dileklerimle. Şimdiden iyi eğlenceler:thumb:
Arkadaşlar Boncuk'la konuştum. Menü süper, bana verilen fiyat da çok iyi. Mezeler: Midye dolma, topik, tarama, uskumru farina, somon füme dahil toplam 12 çeşit soğuk meze Arasıcaklar: Yaprak ciğer, paçanga, kalamar tava Anayemek: Tekir, hamsi, istavrit, mezgit ortaya tava. İsteyene köfte. Salata, meyve, kahve İçki limitsiz Ayrıca bize özel menüye bir iki ekleme daha yapacaklar. Yalnız mekan sahibinin içki konusunda tereddütü var, çok abartı içilirse zarar ederim demeye getirdi, ben de çoğu kimseyle birlikte dışarı çıkmışlığım olmadığı için net bir şey söyleyemedim açıkçası. Eğer varsa başka alternatifler de alalım, burası iyi bir alternatif olarak dursun. Kişi sayımız netleşince son kararı veririz. Sizlere de mekana da mahçup olmak istemem. Eğer haftaiçi Beyoğlu tarafına yolu düşecek olan varsa bir öğlen misafirim olsun, burada bir öğlen yemeği yeriz. Hem mekanı görür hem de birlikte bir daha konuşuruz.
Deşme yarami abicim benim orada iki tane evim vardi pier lottinin manzarasinin tipkisini görürdü aaaaaaah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh