Uzun zamandir kimse bişi yazmadiğina göre biraz daha açik yazayim arkadaşlar Fiyat pahali ve bir çok arkadaşimiz bunu düşünerek türlü çeşit bahanelerle gelmeyeceklerdir. Ben mezenin zenginliğinden çok dostluğun arkadaşliğin zengin daha çok olmasi kanaatindeyim. Bunun için bir çok arkadaşimin dile getiremediğini dile getirmek gibi bi terbiyesizlik yaparak biraz daha ortalamalara inip eğlenmek fikrindeyim
Ben eski müzisyen olduğumdan ve taksimdeki tüm mekanlardan haberdar olduğumdan eskiye dair aklimda kalan bir yerdi. Ama hiç aklima gelmemişti bak orasi müdavimisin sanirim okan :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Emrecim mekan tavsiyelerine açığız. Fiyat sor burdan bilgilendir bizi lütfen.Ama kısa zamanda olsun malum 1 hafta kaldı .Herkez ona göre plan yapsın erkenden:thumb:
Bu taraflara gelebilseniz 60-70 liraya lüferli levrekli sınırsız buluruz ama baya uzak özellikle dönüş sıkıntı 12 oldumu vasıta yok
Fiyat bana uymakla birlikte, kimimiz için pahalı gelebilir düşüncesine katılıyorum. Lakin kısa bir süre önce yaptığım fiks mönü araştırmasında 75-125 arası çıkmıştı. Şu an Taksimde 75'in altına derli toplu mekan bulmak imkansız. O yüzden fiyat bana uyar demiştim. Ama keşke bi balıkçı lokantası bulsak, salaş, masalarda gazete kağıdı, taze balık, yeşillik, soğan ve tabikî yanında bi büyüğümüz... O da başka bi keyif olurdu.
Teklifleri alalım arkadaşlar, gerekirse konsepti bile değiştirebiliriz maksat birlikte olmak. Benimki de sadece bir alternatif.
Yarin istoç organizasyonunda fiyati alirim ben abicim ona göre tekrardan bi değerlendirme yapariz ki varsa bu şekilde bir tanidik v.s olan arkadaşlarim onlarda tekliflerini sunabilirler.
Bencede adam gibi bir yerde 70-80tl altında yemek+limitsiz içki bulmak zor olacaktır.Ama belkide aramızda işletmeci olan arkadaşlar yada tanıdığı varsa yardımcı olabilir.
Aynen aretim mönünün fazlaliğindan çok fiyatin az olmasi katilimci açisindan çok daha önemli olucaktir. Yarimiz için sıkıntı yoktur ama diğer yarimiz için sıkıntılı olucağıni zannediyorum. Ha bu organizasyondaki amaçlata önemli zira şuanda herkez birlikte olsun tarzindayiz. Ama bir organizasyonda kendi aramizda yapariz ( kendi aramiz derken yanliş anlaşilmasin. ) devamli avlandiğimiz sıkı kaynaştiğimiz bi kaç kişi olarak toplandiğimizda toplasan 10 12 kişi oluruz O zaman 80 değil 100 yapariz eğleniriz hemde çok sağlam eğleniriz Bence bunu kisa zaman içinde bi düşünelim mehmet abimde bi toplasin kendini Güzel olucak Güzel
Aynen abicim amaç herkezin gelmesiyse madem çok kişiyiz biraz tanidik sokucaz devreye He dediğim gibi bu organizasyon biraz daha özel olarak kalacaksa benim için sıkıntı yok az kişi oluruz öz oluruz dibine kadar vurur sonuna kadar eğleniriz
Dibi sonu en fazla gece 12 bence sabah 4 e kadar açık bir yere gidelim ardından dandik bi işkembe on numara ..
2ye kadar açık olur genelde, ayrıca taksimde iyi işkembeciler de var Şirden kelle paça yanına da yarım kelle Ben yarın bir iki yere sorucam, makul bi fiyat alabilirsem yazarım buraya.
Sabah 10 mu erkenmiş aslinda ama hımmmm hummmmm nie o kadar erken geliceksinizki erken 10 ama yaaa nese seni aldiklarinda beni bi arayim o zaman
Bilmem Ceyhun 10 dedi ben de olur dedim Gün ölmesin diyedir belki Ararım sabah seni. Bu arada başka gelen yok mu yavv? Görüşmüş olurduk...