Ben taksimi bilmem genelde 3-4 masası olan soba ile ısınan soğanların yumrukla kırıldığı yerlerde içerim. Garibanlık işte.. şirden mirden kelle filan . akşam senin balıklarıda ben alırım o halde baksana işkembeciye saklıyorsun iştahını
Emre aşağıdaki mekana çok gittim 10 numara yer salaş muhabbet güzel bi fiyat alın derim http://www.hurriyet.com.tr/cumartesi/20880158.asp
İYİ GÜNLER TARABYA DAN BALIK RAPORLARI YOK MU HİÇ KİMSE BALIK TUTMAYA GİTMİYOR MU ONNİK ABİ NERDESİN ONNİK ABİ HİÇ RAPORUN YOK BÜGÜNLERDE
şimdi geldim balıktan fena yağmur var çapari denemelerim sonuç vermedi ama çapari ile balık alanlar vardı sahilde ben rapala çalıştım .sabah erken deniz iyiyidi 5-6 sarıkanat aldım yağmurla beraber denizi rengi bulanık yeşil oldu 4-5 tane daha aldım kullandığım rapala aragon beyaz 8 cm 1 istavrit aldım lüferden büyük toplam 12 sarıkanat 1 azman istavrit
Tamam kardeşim birde Emre baksın sağa sola sonra karar verelim.Ama çokta ucuza bulacağını sanımıyorum.Virane ne yediğimizi ne içtiğimizi bilmediğimiz mekana zaten ben gelmem.Malum her tarafta kaçak ne olduğu belli olmayan rakılar dolaşıyor piyasada kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
Topiği on numaradır gerçi ben uzun zamamdır gitmiyorum nevizadeden asmalımescite taşınmış.Off ağzım sulandı yavv