Hafta içi öğlen içmeye mi gidiyoruz Aret Şaka bi yana öncelikle ayağına sağlık uğraştın bizim için. Mönü gayet keyifli görünüyor, 5-10 tl fazla olsun gerekirse. Yeterki hem güvenebileceğimiz bir yer hem de lezzetli olsun, burası da iyi geldi bana açıkçası. Ben ne fiks mönü mekanlara gittim bayat mezeleri kalaladıkları
Buradaki mezelerin, balıkların çeşidi ve lezzetine sonuna kadar kefilim. Ayrıca bir öğlen mutlaka beklerim, bizim iş yerine yakın olduğu için haftada 1-2 gideriz. Tabii öğlenleri ucuz tarife, balık, salata, 1 duble içki
Evet arkadaşlar tekrar merhaba Aret mekanla konuşmuş ve fiyat kişi başı 80 tl. Menüde süper herkez için tamamsa konuyu paylaşıp katılıma açalım.Belki başka arkadaşlarımızda katılmak ister.
Fiyat benim için uygundur Aret. Az önce gerekirse 5-10 fazla veririz dedim, kabalık ettim. Durumu müsait olmayanlar olabilir, herkesten özür dilerim. Ben küçük kardeşin yanına bi tek yolluk alsam kafidir genelde. Bi küçük sizîn hesabınıza göre fazla mıdır?
Evet yalnız tedbir olarak fiyat 80-90 arası diyelim 20 kişi üzerinden konuştuğumda 6-7 şişe büyük rakıyı geçmezseniz iyi olur dedi üstad, geçtiğimiz durumda fiyata Burak'ın dediği gibi 5-10 lira ekletirsek konu hallolur sanıyorum.
20 kişi 6 büyük mü yarısı içmeyecek o halde ... Ben sadece muhabbete gelirim bu durumda . Zarar etmesin tükkan , her aman lazım bize
Mehmet Abim nasıl oldun. Durumunu tam kestiremiyorum, çıkabiliyor musun dışarı? Yarın İstoç'a gelebilir misin mesela?
Kabalık olur mu Burak kardeşim, dediğin doğru, sonuçta oraya eğlenmeye gideceksek herkesin canı istediği kadar yiyip içmesini sağlamamız gerekiyor. Onun için de gerekli durumda biraz fazlasını toplayacak payı bırakmak en güzel çözüm.
Burak yüzüm biraz şiş. Ama en çok yemek organizasyonunu kaçıracağıma üzülüyorum. Yarınki alışveriş programını yaparsanız belki bende katılırım.
Okan dostum dedigim gibi kimin ne icecegini bilmedigim için bir sonuca varamadık, 80 yerine 90 verir 10 şişe içeriz diye alternatifimiz de var. Ama bunlar bizi kesmez diyorsanız hiç burası üzerinde kafa yormayalım, limitsiz içilebilecek başka alternatifler bulalım, sonuçta istanbul'da mekan çok.
Tekrar geçmiş olsun, tez vakit iyileş inşallah abim. Yarın program var Ceyhun sabah 10'da dedi, Kaptan Emre de geliyor, beni Leventten alacaklar. Emre'de gelecek sanırım ama başka kim var bilemiyorum.
Benim için sadece dönüş sorun , araba ile gelinmez. gelinse bile direk ehliyetten oluruz Mekanı bilmiyorum bilenlerede güvenim sonsuz. İyi mekan diyorsanız iyidir. Belkide benim alışkanlıklarım abartılıdır. Lüfer + sınırsız meze + sınırsız süt ile hamsi tava + 20 lik rakı kıyaslanıyor aklımda otomatik olarak Lüfer nerede demeyin kimse o kadar yolu tepmez buraya kadar
Ayrica arkadaşlar 25x80=2000 yapar ki 10 büyük 600 falan yapsa 400 de yemek tutsa 1000 kafadan mekan kazanir az bişi işletmeci olan birisi zati bunu çözer ki hadi yemek 1000 tutsa 1600 yapar ki 400 1 masadan kalmiş v.s neyse aşiriya kaçmaya gerek yok bu tip organizasyonlarda biraz daha araştirip cazip bir yer bulabilirsek daha çok katilim olacaği ve katilimcilarin daha çok eğleneceği kanaatindeyim. nacizane. affola.
Şimdi raki fiyatlarina baktim adam 10 tane 100 lük açsa ki bizim alişimiz 75tl eder 750 tl 10 kilo rakida 25 kişiye haydiiiiii haydiiiiiiiiii