Vay arkadaş istoç grubu daha çıkmamış meydanahihi ordan üsküdar yapacaklardı,ordan dayanamayıp nasılsa malzemeler alındı haydi bir balığa diye avlaklarıdamı dolaştılar ne yaptılar bunlar:laughing: :laughing: :laughing:
Hakkatten ben metrobüsle zincirlikuyudan bahçeşehire geldim yeni oyuncaklarimi dizdim sevdim üstüne yemek yedim pc başina geçtim bizim dierlerinden haber yok daha Alooooo Burak ceyhun kaptaan hayularimi seviyosunuz napiosunuz Bu arada kallavide 80 dedi sanirim 80 alti zor arkadaşlar.
geldim Burak, Em2e, Kaptan Emre ve ben saat 10-11 gibi buluştuk. İstoç'a alışveriş organizasyunu için İstoç'ta hem kafamıza göre rapala bulamadık, hemde fiyat konusunda anlaşamadık. (Pehlivan) Mehmet abi ile tanıştık ve çok memnun oldum abi, birlikte avlanmak dileği ile. Önce evlere dağılalım dedik ama sonra Üsküdar Cengiz Balıkçılığa geçmeye karar verdik. İnsan alıştığı yerde rahat ediyor Mehmet abi ile orada buluştuk. Dayanamadı bir kamış daha aldı Mehmet abi Hayırlı olsun Mehmet abi, güle güle kullan. Muhtelif rapalalarımızı aldık ve spin takımlarımız ile levrek peşine düşmeye hazırız. Cengiz balıkçılığa yeni kamış gelecek!!! Ağır kurşun (200-250gr) kullanan üyelere duyrulur. Kamış 430 sert yapıda, hızlı aksiyonlu ve 510gr civarında, atarı 200-250gr.
Merhabalar herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar Ayrıca doğum günün kutlu olsun Okan, ailen ve sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllar dilerim :thumb:
Para fazla olursa, huzurun fazla olmayabilir Okan Allah her zaman gönlüne göre versin, gönlündekinide hakkında hayırlı eylesin
Ceyhun paşam bende çok memnun oldum sizleri tanıdığıma inan bende memnun oldum, İstoçta rapala bulamadık derken:laughing: :laughing: her rapaladan 3 er 4 er aşağı alındı:laughing: :laughing: :laughing: ekip neredeyse kopya gibi oldu Ben kamış 2 ad.aldım 1 tane değil tam oraya gitmişken birtaneyle kalınmazdı