Tavsiye etmem , at kuyruğundan sadece keman yayı olur. Başka tarafından güzel kamış olabilir bak iyi fikir
Benim gençliğimde misine yoktu.olan misinalarında boyu kısa idi. At kuyruğunu büker olta yapardık. İstavrite 2 kıl lüfere 4 kıl bükerdik. Şaka bir yana misina yokken at kuyruğundan olta yaparlarmış. Ama atın bir tarafından kamış yapmak kimsenin aklına gelmemiş.
Balık kova ile yakalanacak kadar bolmuş , kimse böyle forumlarda balıksızlıktan sıyırıp zihni sinir projelere imza atmazmış
Ben bir dahaki organizasyona atla gelicem , hem etinden hem sütünden hem kılından hemde .... faydalanırız
selamun aleyküm Herkese hayırlı bereketli gùzel mutlu huzurlu sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerim rast gele sağlıcakla kalın
Günaydın beyler. gündüzleri işyerinden forumdayız ama esas muhabbet gece oluyor. Baksana at kılı, tüyü,.... falan Alemsiniz
günaydın dün bana eşlik edecek kimseyi bulamadım BALIK fena bolmuş kova kova almışlar reeling hooked :hungry: :laughing:
herkese günaydıııınnnnnnnnnnnn hepinize bedduam hep mutlu,sağlıklı ve huzurlu olun tüm sevdiklerinizle bol kazançlı bir gün olsun
Cumartesi hava güzel gözüküyor, Burak ve ben İstoç'a gitmeyi planlıyoruz. Uygun fiyatlı ürün almak isteyenler gelebilir. Alışveriş organizasyonu :laughing:
BU SEFER BELEDİYE İYİ ÇALIŞTI HERHALDE GEÇEN SEFER EVDEN EKMEK ALMAYA ÇIKAMIYORDUN BU SEFER İSTOÇ HESABI YAPIYORSUN
fazla kar yok yerlerde, ama bu kar suyu denizi iyice bulandırmıştır. En az 1 hafta düzelmez deniz suyu.