Sabaha bende süpriz yapabilirim belki Onnik abi.Yanlız arabayı koyacak yer yok orada malesef.İsparkta adamı soyuyor sen nereye bırakıyorsun orada.
selamun aleyküm cümleten hayrl geceler herkese org için herkese rast gelsin iğneniz keskin misinanız sağlam kurşununuz hafif olsun rast gele dostlar abiler arkadaşlar kardeşler
Yaz geliyor, şapka ciddi ihtiyaç. Bir tane Daiwa şapkam vardı, beş para etmez. Sözün kısası, şapkalardan birine ambargo koyma planları içindeyim şimdiden.
Eveeeeet Bugün Tarabya çıkartması yaptık. Onnik abi, Mehmet abi, Em2e, Kadir ve Ben Tarabya'da buluştuk, Volkan bir ara uğradı iki olta sallayıp kaçtı . 8li 10lu istavrit geliyordu. Hemen çalışmaya başladık ve sonuç 5 kişi toplam 20-25kg seçmece istavrit reeling :thumb: ve takımlarımız sol baştan İtalcanna Vertigo + Daiwa Saltiga Surf, İtalcanna Kombat + Shimano Ultegra CI4 10000, Lineaeffe Tournament + Daiwa Emblem Pro 6000A, Lineaeffe Spider Surfer + Shimano Exage 6000 Uzun zamandır benim kova bu kadar dolmamıştı (Not:5 kişi 2 kova açtık)
Teşekkürler Cengiz Bey Teşekkürler, Anadolu Kartallarına mahçubuz zaten balıksız geçti geldiğiniz gün İnşallah beraber daha iyi avlar yaparız.
Sabah asiyanda onnik abiyle baslayan ve devaminda kisa sureligine de olsa tarabya... Hava o kadar guzeldi ve istavritlerde bir o kadar iyi boydaydi. Birkac saatliginede olsa o ortam ve arkadaslarin muhabbeti beni kendime getirdi iyiki varsin TFT
Volkan görüşemedik bugün ben geldim sen gitmişsin Ama çok sağlam istavrit vardi bugün benim olta genelde 1 iğne eksik geldi Ve Vertigo Saltiga ikilisini kullanmak çok ayri birşeydi. Kesinlikle tavsiye ederim Şahinden inip Mercedese binmek gibi bişi diyebilirim