maaşallah ellerinize sağlık daha iyileri daha irileri rast gelsin çok güzel bir gün olduğunu düşünüyorum tekrarlarını hep birlikte ağzınız tadı ile gerçekleştirmenizi dilerim
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, geerçekten sizler açısından bereketli ve güzel bir gün olmuş.Devamını ve daha güzelerinide dilerim
Çok güzel bir havada iyi balık güzel bir gün oldu. Bir dahaki sefere 200 lü çapari ile atıcam. Bir kere atarım.sonra yatarım.
Ağzım sulandı valla öyle zevkle istavrit tutmayalı baya zaman oldu reeling güzel keyif yapmışsınız tebrikler afiyet olsun:hungry:
abi üzaktan kumandalı yemleme botları var takıma ondan 1 alalım arkasına 500 lü çapari bak nasıl karışıyor ortalık .bugünkü o görmemişler neyidi 40 çaparı ayıklaması 1 saat sürüyor
eyvAllah iyi olmaya çalışıyor bir yandan da yeni balıkçılıkla ilgili yapabiliriz diye araştırıyorum malum iş güç yok vakit bol olunca:laughing: :laughing: sizler nasılsınız ?
Çok şükür abi, bizde geçen pazar bizim mekandan biraz dişli almayı başardık. Kısmetse iade-i ziyareti ne zaman düşünüyorsunuz
Arkadaşlar tebrikler çok güzel bir av olmuş havalar birkaç gündür iyiydi fakat raporlar olumlu olmadığından herkes merak içindeydi reeling taki bu raporları görene kadar hooked gene T.F.T döktürmüş hepinizi tebrik ederim, afiyet olsun:hungry:
Evet isa yapın bir organizasyon kısa sürede kar yağışı başlayacak sonra balıklar tatile girecek hazır havalar yumuşamışken güzel olur reeling hooked
böyle bir balık benim koluma gelsin çıkartıp üstüne yatarım ya adam birde balığı kaçırıyor http://video.haber7.com/video-galeri/25505-dev-balik-adamin-kolunu-yuttu
günaydın gününüz aydın olsun arkadaşlar ound: burak kardeşim nasıl oldun inşallah daha iyisindir reeling :moony: