Burak herkesin rüyalarında kuzular hoplar zıplar seninkindede LEVREK ler zıplıyo anlaşılan bir levrek tutana kadar anlaşıldı rahat yok sana :laughing: :laughing: İşin kötüsü levreğinde zevkini alınca seni kim durduracak işte onu bilemiyorum:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Emre o öksürük kolay kolayda geçmiyor Geçen face de sağlam bir kaynakta denk geldim öksürüğü ne yaptılarsa hiç bir doktor kesememiş Biri bildiğimiz bozayı tavsiye etmiş, ve ertesi gün öksürük iyice azalmış ve diğer gün stop Bozanın hammaddesinde öksürüğe iyi gelen maddeler varmış bunu eskiler bilirmiş 2 aktardan cencefil tozu al balla karıştır,ve birer kaşık sabah akşam al 3.Ben aynı şekilde öksürmeye başladığımda gözümden yaşlar geliyordu Hakiki kestane balından bir yudum(kola şişesinde olduğu için)aldığımda öksürüğüm çok kısa sürede kayboluyor ertesi gün almazsam tekar öksürüyordum 3/4 gün devam ettim hiç bişey kalmadı şükür 4,zaten bir arkadaş turp reçetesini vermiş oda çok etkilidir bildiklerim bunlar yap kurtul
Şakami yapiyorsun sen hihi Levrek 1 kere yakalarsan bittin sen bittin senin kurtuluşun yok ondan sonra Benim önümüzdeki yaz için güzel fikirlerim var bakalim yazliğa kaçabilirsem sağlam levrekler alicam gibime geliyor. Hoşş iç işleri bakani izin verirmi bilmiyorum ama bakalim
Bu arada iki tanede tsunami su üstü sahte aldim sp minnowlarin yanina bi ton rapalam oldu ne zaman gidiyoooooozzzzzzz
Kaan çarşı balıktan fiyat alacaktı en son , bi arıyım onu . yer beylikdüzü 2 okulun arası 2 alışveriş merkezinin ortası şok marketin komşusu aynı binada 1 dershane 1 poliklinik var 60 m2 kira bu gün belli olacak. Acıbadem hastanesine 30 metre .
Bira içtim kesildi öksürüğüm ama çok yararli paylaşim teşekkür ederim yarin devam ederse ilk işim aktar yolu
Kombat shimano = opel v.s Ama Vertigo Saltiga ikilisi kesinlikle min Mercedes hatta Ferrari bile olabilir
vertigo italyadan getirttim bu sezon fazla sert gelince hemen sattım belkide agırlıklı olarak hep shımano kullanmamdan kaynaklıydı
Anlamamişsin sen olayi kavriyamamişsin. Sert gibi ama neyse onu gösteriyor kamiş sana yani bilmiyorum ama çok iyi bence hiç zorlanmadim ben ilk kez kullanmama rağmen ne hissetmemezlik balik düşürme nede başka bişi. Atiyim dedim korka korka atmama rağmen direk milletin abandiği yere neredeyse gitti kamiş az bişi savurmama rağmen.
korkmana zaten gerek yok kırmak ıstesende zor kırarsın suan kı sahıbı 200-225 gr ıle atıslar yapıyor 175 gr ıle bıraz yumusaması ıcın uzun atıslar yaptık. balık hıssetmesınde bır sıkıntı yok ama benım elıme oturmadı bır antares gıbı bır ultegra gıbı
Balıkla Güreş Herkese Selamlar, Arkadaşlar bu vidoyu belki görmüşsünüzdür ama çok enterasan.Balığın da türünü çözen varsa söylesin. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/44095/22376719/1/ya-keskin-disli-olsaydi.aspx