bulunur sen canını sıkma ne güzel bir organizasyon yaptılar gidip yiyip içip eğlenecektik herkes sukoyuverdi
Mevzu belliydi , Can ayarlayacak bizde içecektik , Her kafadan ses çıktı ama parlak fikirleri atanlar kayıp Olacağı buydu . Ben olmazsa et met hikaye
vallahi Can gerekeni yaptı yazın böyle bir organizasyona herkes geleceğiz dedi bir anda herkes döndü. birkaç kişiye bozuk attım zaten bu konu yüzünden zaten neyse.
yakın bir arkadaşın web sayfasıyla ilgili bir iş aldığım için bir kaç hafta yoğunum, kusura bakmayın. Zamanım oldukça konuyu takip etmeye çalışıyorum.
Parlak fikirleri insanlar istediği için durumlar oralara geldi. Kimse ocakbaşi demedi ondan sonra dedik herkeze hava bozuk ocakbaşi diye millet trip yapti.
yazın bu konu konuşuldu herkes geliriz dedi sonra bir spin sevdası çıktı anlamadım gitti sanırım spinde iptal oldu. eh bu durumda sanki bir baltalama oldu. vallahi kimse nasıl anlarsa anlasın ben açıkca yazıyorum.
Haftaya Cumartesi yeri ben ayarlıycam ( yoruma ,müdahaleye izin yok ) Katılmak isteyen direk havaleyi yapacak ( kaçacak kıvıracak durumları kalmasın ) Zeki Müren de bizi görecek sözüm söz Beni seçin bu iş için sevgili halkım ben sizin için varım Şaka bi yana baktık olmuyor 5-6 kişi orta halli bi aksiyon yapalım . Muhabbeti özledim.
Okan ve Kenan, organizasyonu ben yapmadım, ben gelirim dedim ama buluştuğum arkadaşlar görüyor halimi, gece gündüz weble uğraşıyorum. Sizin gitmenize bir engel yok?! idk
yoo kullandığın oy spin av nasıl gelirim dedin bizim gitmemize engel olmadığını bizde biliyoruz biraz düşün bakalım neden organizasyon gerçekleşmedi
Özel hayatında Benden okan diyemi bahsediyorsun Sen işine bak bilader. bunlar işin esprisi . Mesela benim işim bile yok