Arkadaşlar biz olmuyoruz umarım bu parlak fikirleri ortaya atıp sonra kaybolanlar, 20 kişiye göre bir pazarlık yaptım... 3-4 kişi geliriz dedi, bazı arkadaşlar fiyat yüksek dedi. Sonra spin avı alternatifleri ortaya atıldı. Sonuçta organizasyonu yapmak için bir talep olması lazım ki bu talebi göremedik.
Tamamdır Okancım mevzuya uzak kaldım heralde biraz son günlerde çok bakamıyorum. Ne zaman niyetiniz olursa yine ayarlamaya veya sizin cagiracaginiz yere gelmeye hazırım.
vallahi aret kardeşim gleen gelir gelmeyen gelmez bu hafta sonu cumartesi akşam ayarlayın beni yazın canda geliyor okanda geliyor sende 4 kişi garantiyiz bu sefer erteleme yok
Gelmeyenler listesi. Ceyhun işi var! Okan sebep bilinmiyor. Mehmet abi Diş Sağlık sorunu Benim hatirladiğim bunlar ve bu insanlarin ben kesinlikle olmasini isterim ki onlar gelmezse pek tadida olmaz. İstesekte yapamazdik sanirim bu haftasonu ocakbaşini Zira kimsedende ses çikmadi ben hava bozuk hadi ocakbaşi dediğimde.
ben gelmiyorum ve sebep bilinmiyor yok öyle bişi yeme içme işlerinde en önde yer alırım . Her zaman Sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. Kesinleşse kesin gelirdim. Son dakikada olsa bile
Kenan konuştuk ocakbaşını çok. 50 kere gidelim dedim tüy bitti dilimde... Ama o konuda organize olamıyoruz malesef... Spin konusuna gelinceeee. yok yok gelmeyelim
Yarın bizim tarafa gelmek isteyen arkadaş varsa bekleriz, yoğurduyla meşhur malum mekandayız bilginize, hayırlı geceler
Abi sen tempra taunus falan bakıyordun, çıkmadı mı ordan bişey. O servisi işini sen yapsan temiz iş olacak valla
bugünkü av raporu sabah 09 da tarabyada başladın Ceyhun -Mehmet abi-Emre buluştuk kraçadan başka bir şey yok .yağmur bastırınca millet dağaldı ben saat 4 kadar takıldım kayda değer bir şey yok .