vallaha gecen hafta organızasyon konuşulurken kullandığı oyu bende bılıyorum ben hem spını hemde ocakbasınıda ıstıyordum ceyhunla gıttık burak emre ben kelle bası 150 lıralık sahte okuma v sıstem set spın makınada aldım ama dönüşte arkadaşı aradı ve on gundur bıldıgım web sayfası ıle uğraşmakta... tabıı kı herkes dusuncesınde ozgur ama en cok gıdıp spın etmek ısteyende benım... hatta bunda basarısız olunca teamle bugünde gıttım okuma jıg kamış aldımm ın sallah bunu kullanma fırsatı yakalarız....
Günaydın, bugün Can'la bahardan kalma bir güne Boğaz'da merhaba dedik. Arnavutköy, Hisar, Emirgan, Kalender'de hayat belirtisi göremeyince tezgahı Team merkezine kurduk. Orada bulunan Team elemanları Kenan, Okan, Volkan, Kadir ve diğer arkadaşlarla keyifli bir istavrit avı yaptık. Balık bol ama boylar istenen düzeyde olmayınca birer tavalık alıp zamanın çoğunu sohbetle geçirdik. 4 tane balık ısırılmış geldi, bazen de köstek koptu ama rapala ve çapari altı yemli denemelerinde de dişli almayı başaramadık.
Aret cok guzel ozetlemis, bahardan kalma bir hava esliginde keyifli bir gundu.bende aretle can in ardindan yeter deyip biraktim. Org. Olmasada tarabya team olarak mekani bos birakmadik su baliklarda biraz buyuk olsaydi super olacakti
iyi akşamlar maltepe sahilinde balık çıkmayınca adam tüfekle ava çıkmış sahilde avlanırken polise yakalanmış. kanal D haber
Aşiyan'a git istersen abi ben görmedim ama o taraflardan dişli haberleri geliyor. İstavriti nasıl olsa tutarsın.
Arkadaşlar s.a hayırlı akşamlar bugün avrupa yakası dostlardan gelen davete icab ettim,reeling reeling avlağa vardığımızda saat 6,30 gibiydi kahvaltı muhabbet derken gün ışıdıktan sonra attık oltaları ,Fakat çok garip bir yer kurşunu attığında dibi bulana kadar sular sağa akarken dip suyu inanılmaz sola kayıyordu,175 gr bile kafi gelmedi 200 gr attım,sonuç 2 dişli aldım 5 alanda oldu ama genel olarak 2/3ad.ortalamaydı tutamayanda vardı,balıklar limit altılar iade edildi,sarı kanat dencek çok nadir orta boy Sağolsunlar mükemmel bir ev sahiplik yaptılar:second: :clap2: :clap2: :clap2: ilk andan son dakiakasına kadar hiç yalnız bırakmadılar,istavrit çok seyrekti,rapalayla aldık ama çinekop çaparisi atan bir kişi 1+1=2 ad.aldı hem akıntı hem dip suyu(anafor) hemde 200 gr kurşun mahvetti,yorgun ve uykusuzum hiç yatmadım şimdi yatmaya geçiyorum soru soran olursa yarın cvp larım kalın sağlıcakla hayırlı geceler rüyanızda trofeler lüferler uçuşsun:laughing: :laughing:
KARADENİZ ÇİKARMASİ YAPAN ARKADAŞLARRRRR !!! HANİ RESİM ? ? ? ? ? ? Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun nereleri gezdiniz hani manzaralar neler yakaladiniz hani baliklar
fotolar burakta meralar harıka.. ama sonuç bısıyok... kalkan geldı yemlı oltamıza ıkı tane gerı salındı.. fuya ıle kefal yakalandı.. sımdı resımle olmaz anlatırız anlatmasınada ..... BIRAZ CESARET BIRAZ ISTEK.. SIZDE ISTANBUL SINIRLARI DISINA CIKINDA SIZDEN DE BIRSEYLER GORELIM RESIM VARİ :laughing: :laughing: :laughing: