Emre , eleman 5 000 kira 3 aylık depozito ve 6 aylık peşin istedi , birde kefil olacak senet imzalayacakmış.
Levrek vardır yada yoktur. Bi adam da sans olsun fosforlu giyinse tutar. Emre ye katılıyorum görünce kaçtığına şahit oldum
Emre haftaya gidelim şunları bana bir öğret yav Spinle attın, aksiyon vererek çektin. 30 saniyede bir 100 kiloluk bir adam haşırt diye elinde kamışla atış yapıyor. Hayvan eğer görüyorsa beni zaten 100 metreden bile görür sanırım. Neyse öğrenecez.
Burak bide beni düşün bi görse o çizmelerle hayatta uğramaz. Ya satir görse kıçı at bedeni insan mrsparkle
Benim levrek avim spinle hiç olmadi burağim daha öncede dediğim gibi Ben genelde gece sessiz sakin ortamlarda böle el oltasiyla olmadi spin sayilabilir kamişimla genelde canli teke ile gezdirme yada iskele altlarina el oltasi takimlarimi sarkitarak levrek maceralarim oldu canli kaya baliği ilede aldik levrek Eski pcde resimlerimde var ama bozuk şuanda ondan resimleri alicam bi ara ama esas oğlani bundan yaklaşik 16/17 sene önce yakaladim ve oda el oltasiyla belki şans denilebilir 7/8 kiloluk bir azmandi. ama o siralar her gittiğim gecede en az 1 ortalama 3 4 tane levrek aliyorduk 1,5 3 kilosu gelirdi genelde Ve biz o zamanlar dahi ispendek geldiğinde bebek bunlar büyüde gel diye salardik yani 20 25cmlik bebekler çok gelirdi.
Saolasin bakalim bugün kesinleştirirsek senden yada ceyhundan bi ödünç alacağim inşallahta levrekli bir şekilde taktim edeceğim hihi