Evet kesinlikle. Bir lodos daha bolduğumuz haftasonu kaçalım. Bu haftasonu hava poyraza dönüyor durulmaz Karadeniz kıyısında.
sandeelın vıdeosunuda ızlemıstım.. dun bunu hıc denemedım ama bugun tuzla tersaneler bolgesınde daha sonra tuzla kayıkhane acıgında lımanda bu sahtenın dırek cekme ıle cok heyecanlı kuyruk hareketlerı cekıp bırakma ılede sersem balık hareketı yaptıgını gordum.. bence basarılı bır sahtedır kendısıde.. ayrıca gecen hafta gııttıgım altın ovadan 10 kg ustu levrek alındıgını ( canlı mamun ıle gece 3 te ) tanıstıgım sadı amca haber verdı.. eger fotolar gelırse eklerım...
vallaha poyraz olsun ısterse hurrıcane yapsın.. su cok meshur GES lerden ıkı adet daha sıparıs verdım.... ben poyrazda karadenızde gızlı meram olan survıvor beachte deneyecem
Kaptan o GESler çalışıyo mu levrekte bilmem ama müthîş bişey yafff. Gelirken kendi aksiyonunu yapıyo, balık nası dayansın. Hani bana?
Beyler iyi bakın kendinize ben levrek tutmaya gidiyorum emre geliyormusun... nasılsa sende spin yoktu hahahhahaa
O zaman seversin bu yolu Onnik ustam. Malum kış, bazı çukurlar su dolmuş, bî de köyde durup sıcak ekmek alırız diye 10 dakka ekledim üstüne
abi aşk olsun biz yiyemedik pazar gü nü hazırlıksız olduk ama sen gel biz hazırlarız sana yemek orada çorba bile yaparız hizmette kusur olmaz