helal olsun çok sevindim bir kerede ben görmüştüm oraya dadanmışlar demek ki nefret ediyorum denizi tüketiyorlar balık kalmıyor o midyeler olmayınca
butür dalgasız denizde levrek bulmak zordur. deniz sakin olmayacak. dalgalı köpüklü karışık olması lazım. gördüğüm kadarıyla deniz bu şekilde değil.
arkadaşlar bir arkadaşım kullanmadığı kamışı bana verdi modeli silstar kevlar dıa flex spinning 330 oldukça kaliteli bir şeye benziyor 2 parçalı3.30cm action 10-40 büyük ihtimalle spin kamışı buna nasıl bir makineye ihtiyacım olacak bilgilendirirseniz sevinirim
30 yada 40'lık bir spin makinası alacaksın Onnik abi.Sproların fiyatları gayet ucuz ama biraz paradan çıkarım dersen shimano exage 4000 fc var bende spinde kullanmadım ama gayet güzel ve hafif sayılacak bir makine. Bu da linki http://www.spotbalik.com.tr/EXAGE-4000-FC-41-BB,PR-24013.html
Abi benim bildiğim devir çok önemli gerekli aksiyonları verebilmek adına. Sahtenin bir oraya bir buraya ani aksiyonlarla hareket etmesi gerekli
Devri yüksek makine tercihtir.En az 5 ve üzeri makine kullanılır.Asıl önemli olan kamışın ve makinenin hafifliğidir.Çünkü durmadan atçek yapıacağından yormamalıdır kişiyi.
hasta olmam diyordum tamda hasta oldum 3 gündür sürünüyorum. Geçmiş kandiliniz mubarek olsun. balık haberi yok herhalde? giden varmı?
GEÇMİŞ OLSUN CEYHUN KISA SÜREDE TOPARLARSIN HERHALDE. DEMEK ASKERDE YAPILAN İĞNENİN ETKİSİ GEÇTİ ARTIK BALIK DURUMUNA GELİNCE ESKİ SAYFALARI OKUDUNMU BİLMİYORUM ONNİK ABİ BİRKAÇ TANE DİŞLİ ALMIŞ YANINDA DA İSTAVRİT. ONUN DIŞINDA PAZAR GÜNÜ LEVREK DENEMEMİZ OLDU BİRŞEY ÇIKMADI İKİ TANE YAVRU KALKAN ALDIK GERİ SALDIK. DÜNDE KAPTAN EMRE İLE EM2E GİTTİLER YİNE BİR SES YOK. DURUM BU ... BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN...
Ceyhun çok geçmiş olsun kardeşim,balık azda olsa dişli raporları,geliyor(sarı kanat ta olmak kaydıyle (limit altı ağırlıkta iade edenler sağolsun)iri istavrit iş bilenin harcı (uzak atış)kıraça ve o minnacık kıraçaları yakalayan asalak ve beyinsizler vicdansızlar bol miktarda