Sağol Volkan, evet etki falan kalmamış zaten anlamıştım bu sene üşümeye başlamıştım biraz soğuk havalarda
Teşekkürler Mehmet abi, http://www.kacsantim.org/ belki gören olurda hiç değilse 3-5 kişi vazgeçer yavru balık avından. İSTAVRİT YASAL BOY MIN. 13CM !!!
geçmiş olsun ceyhun hade hazırlan senle rusyaya gidiyoz balık kovayla sen topla yeter :hungry: :laughing:
birşeye ihtiyacın olursa çekinmeden ara telefonum var sende oturduğun yer mahrumiyet bölgesi .duydunmu sana söylüyorum CEYHUN
Herkese merhabalar TFT üyeleri, hayırlı işler bol güneşler Herkesin keyfi sıhati yerindedir inşallah.. Ama Ceyhun abi rahatsızlanmış biraz, çok geçmiş olsun...
Teşekkürler Ersin bey Teşekkürler Onnik abi, iyi gibiyim bir kaç güne sahalara geri dönerim Teşekkürler Tevfik bey, sağolun Teşekkürler Kadir abi, Rusya bozar bizi çok soğuk hava, şöyle bir Ege Akdeniz'e insem süper olacak
Herkese Merhabalar; Ceyhun geçmiş olsun.Çabuk iyileş balıklar seni bekliyor.Bulduğun yerden bize haber ver hemen geliriz mrsparkle
Bu arada dünkü Kaptan Emre ile av maceramizda oltamiza tek canli olarak iri bir yengeçten başka birşey takilmadi arkadaşlar Oysa o kadar hirs yapmiştik şahsen ben tüm gün hiç durmadan olta salladim ne kadar rapala varsa hepsini denedik ama malesef balik yoktu arkadaşlar. Balik olaydi kesin alirdik zira bir aksiyonlar veriyoruz aman allahim atlayip benim yakalayasim geliyor sahteyi ama malesef hiç bir canli dahi göremedik Aksiyonlar o kadar iyiydiki sahte denizdeyken 200 metre yukaridan geçen martilar dayanamayip sahteye hamle yaptilar Nato iskelesinin sağ tarafi aşiri çamurlu ve çok dalgalıydı Biz sol tarafta takildik orasi fena sayilmazdi. Buda tüm gün avımızda oltamiza takilan tek canli olan yengeç efendi Yemli denemelerimizde oldu Marmara Ereğlisinden 10 liraya çok sağlam Cobralar aldik ama onlarda işe yaramadi malesefki.. Kisaca spin için ava gidilicekse sanirim biraz daha yol gitmek lazim..
güzel gezmişsini yine o sular başka bir ülkede olsa balık kaynardı niye bizde yok kafam almıyor marmara ereğlisi biliyorum orayı nasıl balık olmaz
Teşekkürler Emre, baş ağrısından teli sessize alıyordum, felaketti sorma, kusura bakma. Burak teşekkürler, ah bir gitsem alsam kucağa balığı reeling hihi