Soğol Emre. Biliyorum hizmette kusur olmaz. 15 gün sonra yemek yiyecek hale gelirim. Ev levrek tutmak için malzeme dolu. Bunları kullanmam lazım. Komyoneti boşunamı aldık.Yükleriz malzemeleri,navaleleri O avlak senin bu avlak benim dolaşırız. Ama önce dişlerimi takmam lazım.
Burak teşekkürler. Ya ben evde bile bu durumda yarı aç geziyorum. 3 gündür ali nazik yemekten içim dışım patlıcan oldu.
Evet mehmet abi sen gel biz sana ayarlariz iste sana sefer tasi hazirlayim ben evden ayip ettin sen yeterki gel
http://video.haber7.com/video-galeri/25693-balik-fiskiyesi-goruntuleri-tiklama-rekoru-kiriyor Emre abi Rusya ya bir organizasyon yap oltaya takıma gerek yok Kova yeter
bu günkü av raporu sabah 07 aşiyan 3 adet sarıkanat saat 10 dan 14 kadar tarabya yarım kova orta boy istavrit ava tarabyada katılan Mehmet abiyile bol bol sohbet sabah yağmurla başladı saat 10 sanra muhteşem yazdan kalma bir güne döndü sahiller kalabalık herkes balık avlıyor sizler hariç.
bu gün aşiyanda süper bir olay oldu 3 midyacı teknesi dibi tarıyorlardı balık tutanlardan biri tüm sahildeki balık tutanlardan rica etti sahil güvenliği arattırdı en az 15 kişi aradı aramızda konuşuyorduk bu saatte işe bile gelmemişlerdir bizi kayla almazlar diyordukki hem yukardan hem aşağıdan 2 dev sahil güvenlik teknesi tam gaz geldi adamları kıskıvrak yakaladılar topladıkları midyeleri denize döktürdüler teknelerin içlerini aradılar orayı terketmelerini sağladılar arkadan da arıyanları arayıp yaptıkları hakkında bizlere bilgi verdiler demekki işi ciddiye alınca oluyor
Süper! Çok sevindim bu işe. Dünde gelmişlerdi ama yakalayamamışlardı. Netten de şikayet formu doldurdum ben. Lacivert ve beyaz renkte olan isimsiz o iki tekne boğaziçi üniversitesi bebek girişinde bağlı duruyorlar. O barzolar her sabah Aşiyanın dibini talan ediyorlar.
evet bende hisardaydım teknedeki çuvaladıkları midyelesi sahil güvenlik hepsini denize döktürdü birde yüklü ceza tabi kaçılmaz
Tebrik ederim abicim yine güzel bir av gerçekleştirmişsiniz keyif ve bol muhabbetli Düşünmen yeter abicim umarim balik yakalayabilirizde hep birlikte yeriz
Bu gerçekten iyi haber abicim demekki gördüğümüzü toplu halde arayip bildirirsek birşeyler yapabiliyormuşuz.
Emre gözlerime inanamadım arkadaş nerden çıktı o tekneler tam gaz geldiler .dalga geçer gibi değil tam gaz demek ki istenirse oluyor