Emre hayırlı olsun şimdiden. Cumartesi imkansız benim için ama deniycem. Eğer pazar dersen balık organizasyonumu iptal eder gelirim biraderim.
4 kg istavrit bugün 4 aileyi sevindirdi balıkları alanları gözleri parlamıyormu bütün yorgunluğum gidiyor ve de kıymatini bilen insanlara veriyorum .balıklarda katkıda bulunan Mehmet abiye de teşekkür ederim
La olm kaç gün önceden sordum sana, gerek yok dedin. Diyeydin ayarlardım. Du bakalım kısmet uğraşıyorum.
1. Taşınma Organizasyonu İPTAL Evet arkadaşlar herkez bir bahane bulduğundan taşinma işini paraya kiyarak yurdum nakliye şirketlerine yaptirmaya karar verdim Zati öle olacakti gerçi Bu arada gerçekten çağirsam geleceğinizide biliyorum arkadaşlar saolun Yarin benim için zor bir gün olacak ama pazar bişi yaparsaniz ararsiniz bir iki gün pc başina geçemeyebilirim.
Akşam sofrası yalanmı oldu bu durumda Komşu olduğumuz halde beni bi çaya çağırmadın , gerçi ben sıcak içmiyorum ...
Daiwa Emcast Plus ve Emblem Pro 6000A kullanıcıları bu konuya yorum yazın, arkadaş kararsız kalmış http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1071315&posted=1#post1071315
Emre yeni gordum, allah yarin isini rastgetirsin. Gece. Hafta kayinco tasindi, bi suru probblem , nakliyatcilari evden kovdu resmen) pazar patronun pprogrami varmi bilmiyorum ama uyarsa levrek olayina bende katilmak isterim , haberleselim.. Selamlar
Ne ücreti ücretsiz dağıtıyoruz. Aret'e veririm fazla fazla. Araç cam içi stickerı ve daha küçük takım çantası ve kamış için sticker var.
Her türlüsü uyar. Araç cami 1 adet kafi. Kamis ve çanta basina girmeyelim, seri üretime geçmek gerekir
Selam Uzunca bir aradan sonra avlanmaya vira bismillah dedim,forumlarda sizlerın faydalı raporlarınızı okuyorum ve bende bu gruba üye olmak istiyorum. Boğazda ikamet etmiyorum ama boğaza çok gelmişliğim var gruba katılmayı hakediyormuyum acaba