Faruk bey, hoşgeldiniz, her zaman bekleriz organizasyonlarımıza. memnun oldum. Profil imzanıza TFT logoyu ekletmemi istermisiniz?
Amin aminnn sabah 9 da gelicekler adamlar ve ben sabah kalktiğimda çok şeker biri olurum İnşallah adamlari kovmam
Ceyhun yazmis sagolsun mobil sürümde imza çikmiyor. Bu ara görüsemedik aret. Yogunum biraz gece 12 oluyor eve gitmem. Makinalar çalisirken cepten bakiniyorum saga sola.
Oo iyi iyi makineler çalışsın :thumb: Birer stiker de onlara yapıştır, team'e birer tane logolu kazak yap da giyelim şu soğuk günlerde
Kazak iyi fikir 3 ve 7 numarada logoyu ayrintilari bozmadan düsürmek için komple ön ve sirt kismini yakadan bele çizmek lazim. 12 numara makinam olsa fistik gibi çikardi desen Bir ara çikartirim deseni. Renk ofsayt ama sari beyaz kolay da o ton maviyi bulmak zor. Ipciye bir gösteririm stikerlar gelirse.
Pazara görüşürüz *** rumeli fenerinden hiç haber yokmu ya içimden bi ses rumeli fenerini boşlama diyoooooohihi hihi
Emre kesinlikle adamlara baştan söyle ikramda kusur etme abicim Babamın evi taşırlarken ben sinir krizi geçirdim,gerçi iyide oldu adamlara dalmiyim diye babam beni evden gönderdi:laughing: :laughing: :laughing:
Yokki bizim babamiz başimizda bizi yollasin baba konumuna biz geçtik şimdi Nese sıkıntı olmaz sanirim adamlar expertiz felan yaptilar profesyonel gözüküyorlar
Tarabya tarafında yok, Aşiyan ve daha aşağılarda da boylar çok küçük ve seyrek. 2 gün önce 16cmdi alınan balıklar (bizim gruptan değil!).
yok malesef, yağmur gözüküyordu şuan karla karışık yağmur gözüküyor. Hastalıkta tam geçmiş değil bende Burak ve Kaptan Emre gidecekler bir yerlere herhalde ama bilemiyorum.
Merhaba arkadaşlar, işlerim dolayısı ile uzun zamandır siteye giremiyordum, malum dişli avı istanbulda bitti, şu levrek organizasyonunu ne zaman yapıyoruz acaba ? levreği garantilemek için teknolojidenmi faydalanmalı artık...! http://www.gelbalder.org/haberler/2...d-notepad-ile-balik-yakalamak-daha-kolay.html