Selam Ceyhun bey Öncelikle ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim,ve profil imzama TFT logosunu eklemenizi kesinlikle istiyorum. Organizasyon konusunda haberim olduğu sürece müsait olduğumda muhakkak katılıp bilgilerimi sizler sayesinde artırmak isterim. Bol balıklı günler dileklerimle.... :thumb: :thumb:
Faruk Bey, logo için site yönetimine istekte bulundum, kısa sürede eklenir. Her zaman bekleriz organizasyonlara, görüşmek üzere.
Ceyhun paşam LOGOYU hem arabama hemde kendimede istiyorum :laughing: :laughing: bi istekte benim için yapsan :laughing: :laughing:
Makineyi tekrar birleştirdim parça da artmadı ama dönerken belli bir noktada kırt kırt yapıyor sanki lastiğin balansı bozulmuş da çamurluğa sürtüyor gibi Bir de bir şey dikkatimi çekti. makineyi açtığımda gördüm ki içindeki gres donmuş. Donmayan gres var mı? Son olarak Organizasyon ne zaman abi? reeling
Alper o makinayı o şekilde çevirme!!!! bırak öyle kalsın açıp bakarız. Geri dönüş rulmanını yiyor olabilirsin.!!!! Yağdan bol bir şey yok bende, hangisini istersen onu kullanırız. Org. hava durumu nedeni ile ne zaman olur belli olmaz, cumartesi belki?!
Şimdiden büyük balık hayali kurup hazırlanan varmıdır acaba yoksa bir benmiyim :laughing: Kaptan Emre senin jig iğneleri hazır. Ferrari Fishing Kaptura 5/0 iğneler Lineaeffe Steel Force O ringler 136kg çekerli Assist İpi
iğneleri masaya takıp o ringten pense ile tutup test ettim, masanın üzerinde ıvır zıvır ağırlıklarla birlikte kaldırıyor
Ayrıca haberi olmayanlar için tekrar yazmak istedim. TFT logolar Araç camı stickerı, takım çantası ve kamış için stickerlar ücretsizdir. İsteyenler Organizasyonlarda benden alabilir.
Ben de SPRO dynafil Power Braid 0.20 örme'yi sarmayı düşünüyordum makineye... Neyse bakımdan sonra sararım ben de. Salı ya da Çarşamba için bi organizasyon görünmüyor mu ufukta. Rüzgar müsait hafif yağmur görünüyor ama büyüklerimiz hep söyler ".öt ıslanmadan balık tutulmaz"....
Abi naptın sen ***. Ben ıslansın dedim donsun demedim ki. Bu hava da gece işi biraz zor abi ama salı ya da çarşamba sabahı birşeyler yapmayı düşünüyorum. Çaparilerim ve sahtelerim hazır. kimisi hazır kimisi ise kendi el emeğim göz nurum.