Faruk bey,
hoşgeldiniz, her zaman bekleriz organizasyonlarımıza. memnun oldum. Profil imzanıza TFT logoyu ekletmemi istermisiniz?
Arkadaşlar Shakespeare mach 2 xt Front Drag makinenin temizlik ve bakımını yapmak için iç aksamlarının sökülme ve takılma şeklini gösteren parçalanmış krokisi elinde olan var mı?
İnternetten araştırdım ama bulamadım. Kutusunu da kaybedince... makine dağılmış bir vaziyette elimin altında bekliyor...![]()
Ceyhun bey
Öncelikle ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim,ve profil imzama TFT logosunu eklemenizi kesinlikle istiyorum. Organizasyon konusunda haberim olduğu sürece müsait olduğumda muhakkak katılıp bilgilerimi sizler sayesinde artırmak isterim.
Bol balıklı günler dileklerimle....
:thumb: :thumb:
Arkadaşlar Shakespeare mach 2 xt Front Drag makinenin temizlik ve bakımını yapmak için iç aksamlarının sökülme ve takılma şeklini gösteren parçalanmış krokisi elinde olan var mı?
İnternetten araştırdım ama bulamadım. Kutusunu da kaybedince... makine dağılmış bir vaziyette elimin altında bekliyor...![]()
Faruk Bey,
logo için site yönetimine istekte bulundum, kısa sürede eklenir. Her zaman bekleriz organizasyonlara, görüşmek üzere.
Ceyhun paşam LOGOYU hem arabama hemde kendimede istiyorum :laughing: :laughing: bi istekte benim için yapsan :laughing: :laughing:
Alper,
Makinayı buluştuğumuzda getir, parça arttırmadan bakım yaparım![]()
Makineyi tekrar birleştirdim parça da artmadı ama dönerken belli bir noktada kırt kırt yapıyor sanki lastiğin balansı bozulmuş da çamurluğa sürtüyor gibi
Bir de bir şey dikkatimi çekti. makineyi açtığımda gördüm ki içindeki gres donmuş. Donmayan gres var mı?
Son olarak Organizasyon ne zaman abi? reeling
var abiekletiyorum.
Alper o makinayı o şekilde çevirme!!!! bırak öyle kalsın açıp bakarız. Geri dönüş rulmanını yiyor olabilirsin.!!!! Yağdan bol bir şey yok bende, hangisini istersen onu kullanırız. Org. hava durumu nedeni ile ne zaman olur belli olmaz, cumartesi belki?!
Ben de SPRO dynafil Power Braid 0.20 örme'yi sarmayı düşünüyordum makineye...
Neyse bakımdan sonra sararım ben de. Salı ya da Çarşamba için bi organizasyon görünmüyor mu ufukta. Rüzgar müsait hafif yağmur görünüyor ama büyüklerimiz hep söyler ".öt ıslanmadan balık tutulmaz"....![]()
Salı gecesi yapıcaz bişiler , Takıl bize don sende![]()
Abi naptın sen ***. Ben ıslansın dedim donsun demedim ki.
Bu hava da gece işi biraz zor abi ama salı ya da çarşamba sabahı birşeyler yapmayı düşünüyorum.
Çaparilerim ve sahtelerim hazır. kimisi hazır kimisi ise kendi el emeğim göz nurum.![]()