Murat abi güzel alet ama ne yaptın ya şimdi herkes bu üründen isteyecek :laughing: http://www.youtube.com/watch?v=fhB-YGcElHI
Yok abi, yağmur var ve hastalık devam ediyor bende. Ama Burak ve Kaptan Emre Karaburun'a gitmeyi planlıyorlardı. Bilmiyorum ne yaptılar.
Abicim harika bir ürünmüş la kimse getitmiyormu bu mucizevi teknoloji harikasından NOT:la çinlilere bu videoyu seyrettirin kesin hemen yaparlar 20/DOLARA falanda satılır:laughing: :laughing: :laughing:
Bu akşam üstü Karaburunda çok sevdiğim bir abimiz var onla görüştüm Felaket bir dalga varmış kıyıda duramazsınız dedi Balık durumunu sormuştum:thumb:
Paşam ne hikmetse 2-3 senedir hiç olmayan birşeyler oluyor grip mutasyona uğradı,hem uzun sürüyor hemde öksürük hiç kesilmiyor Dikkat etmek lazım
selamlar TFT tutkunları bu aksam burak ile tam istişare ve konu hakkında buluşmak isterken soluğu nişantaşı Corridor Barda aldık..sizin anlayacagınız burak bugun erken eve gırmısken aklını celip 5-6 sar tane bıra bır tane jagermeister ustune saat 3 te eve donunce yarınkı yanı sabah 7-8 cıvarında hissi derece eksilerde olunca karadenız spin ve yemli avımızı iptal edip NİŞANTAŞINDA DİŞLİ AVINA ÇIKTIK.. ben geceyı iki avukat dişli ile bitirip onlar eli boş döndü euheuhueheuhe... işin şakasıı yarın .çin orgy yok bizden tarafa.. her türlü raporlarınızı 4 gözle bekliyoruz... sevgiler ve rastgele...
ne mi yapmışlar Başkan. nişantaşında Emre iki tane dişli tutmuş Burak hiç birşey yakalayamamış.BİZDE BİR HAFTADIR güzel resim bekliyorduk onlardan
EMRE çok avcı gördüm siğzi denizdekine karadakine fark etmiyor diyorsunn:laughing: :laughing: :laughing:
İyi pazarlar ey cemaat , Burada (Beylikdüzü) kardan göz gözü görmüyor. Birazdan İstanbul gruplarında klasik geyik başlar " bu kardan sonra balık olur mu abi ? "
Arkadaşlar Shakespeare mach 2 xt Front Drag makinenin temizlik ve bakımını yapmak için iç aksamlarının sökülme ve takılma şeklini gösteren parçalanmış krokisi elinde olan var mı? İnternetten araştırdım ama bulamadım. Kutusunu da kaybedince... makine dağılmış bir vaziyette elimin altında bekliyor...