Oraya isparkçi gönderiyor belediye biz denize döküyoruz isparkçilari Ondan kelli artik isparkçi sorunu yaşamaya başladilar ve artik ellerindeki isparkçilari tarabyaya gönderip harcamaktansa kendi halimize biraktilar bizleri
Emre bu şekilde yansıtma olayı yoksa adamlar hemen gönderecek birini sonra öde babam öde park parası. Tarabya'da avlanan arkadaşları uyardım ve topluca İspark'a ve Büyük Şehir Belediyesine 50-60 kişi şikayette bulunduk. 1 hafta sonra kaldırdılar ispark görevlisini.
Şaka olduğunu bilirler canım bişi yapmaz kimse severler beni Bak Mehmet kardeşimiz var yeni katildi foruma oda gelmek istiyor organizasyona "Avistmk"
Herkese selamlar ve hayırlı cumalar Pazar gününe benide yaz ceyhunum. Birde iğne no flos rengi vs filan yazsan hazırlık yapsam cevap bekliyorum senden karaköye iner alırım bugünden
Eyvallah ceyhunum varya sen adamın dibisin :thumb: .... Kısmetse pazar günü görüşmek üzere Sevgi ve saygı dileklerimle
Ey ahali, levrekleri göremiyorum. Yoksa kör mü oldum? Bizim elemanlarda levrek tutmaya gidip kalamar tutmuşlar bol bol geçen hafta sonu. Birde deli kalamar üstelik. Yalan olmuş havyardan çıkınca çılgınca saldıran levrek hayalleri.