:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Burak kamışı olmayan kamış bulmuş tutmuş ucunu koparmış puhahahaa Paşaam sana artık lüfer tutamayan adam levrek hiç tutamayan adam son olarakta kamış lara dikkat kamışkıran adam olarak anılacaksın bu gidişle :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Burak şaka bir yana alivo bx lerin zannedersem ucu ufak falan değil baya 1metre falan fiyatıda bir okadardı zannedersemcyrr cyrr :laughing: :laughing: :laughing:
Abi lüferden eminim garanti tutamıyorum Levrek için çalışıyorum yakında o da netleşir Kamış hayatımda daha ilk kez kırdım, valla o da dokunmam yetti, neymişim ben yav Evet abi alivio'nun üst kısmı epey uzun, bi parça daha kırdım hala kocaman Aman sorun kalmadı, patron kamışı bana hediye etti Ben de attım bir kenara duruyor. İhtiyacım olursa bi uç uydururum ona
neyyyyyy vay arkadas patron yeni kamış olınca yumruk at kafa at baktın olmadı ona uçan tekme at kır nasılsa sana veriyo kırmazsan vermez:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: spot balıkçılıktan temin edersin ben zamanında ordan almıştım ucu ama baya bi paraydı:=)
Spot ona uygun bi iki bişey var dedi ama 25'inden sonra gel elemanlar fuarda dedi Zaten artık acelem kalmadı, bi ara yaptırırım. Ama orjinal takmam heralde. O parayı ona vereceğime kamış için ayırdığım bütçeye eklerim Bi de bulabilirsem süper olur
burak kalamar sorunsalı su yüzüne çıkmasa, geleceğiniz yeri biliyorum ama. bu kafadan bacaklılar varsa, levrek işi biraz zor.
Sevgili Erhan Pazar sabah ben otobüsle gideceğim.Arabam yok oğlan askerden nisanda terhis olucak o zaman alıcam sonrasında kısmet olursa birlikte her yere gideriz,lakin genede gidebilme ihtimalimiz var sözleşir beraber otobüs ile gideriz önce 99 T sonra 25 T gaziosmanpaşa taksim hareket saatleri şu linkte http://ietthareketsaatleri.com/55t-taksim-gaziosmanpasa-iett-hareket-saatleri/ sarıyer taksim hareket saatleri şu linkte http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=Saatler&hatcode=25T cepten görüşelim yarın akşam ona göre belirleriz istersen erhan Faruk 0 535 940 20 34 Sevgiyle kal Sevgili ceyhunum mesaj sana değil bana yazılmış ,arkadaş bana çok yakınlarda oturuyor. İlgi ve alakana teşekkürler Sevgi ve saygı dileklerimle
Sevgili Serdar Yeğenim tekirdağda sağlık memuru hastanede görev yapıyor.Az buçuk oda amatör balıkçı sayılır ona geçenlerde demiştim oralarda levrek tutulan yerler varmış kurcala bakalım dedim bugün aradı tekirdağ merkezde yemli levrek alındığını söyledi . Nato limanıyla salat yağ fabrikasının önü fosmuş. dahada kurcala tam yer ve ne tür takım kullanıyorlar onu teyitle bana dedim. Haber gelince sana yazarım:thumb: . Sevgi ve saygı dileklerimle
Cumartesi akşamı ararım abi seni en azından yol arkadaşım olursun buradan oraya gitmek çok mecakatli aslında 55 oradan metro yada eyüp belediyesinin aracı ıle metrobus metro oradan mınıbus daha hızlı oluyor
Sevgili serdar Senin yol güzergahın biraz karmaşık geldi bana sabah uygun vakitte çıkarsan çok rahat gidiyosun misal ilk arabaya bindiğinde 07:30 ordasın. Mayıs ayına kadar bu şekilde idare edecez oğlan gelince doblo alma niyetindeyim sonrasında balık nerde biz orda tabi merkez üs tarabya bunuda unutmayacağız.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Selamlar, az önce Onnik abi uğradı, yeni getirtmiş olduğu makineyi inceledik. Daiwa Tournament Basiair 45 QDX, gerçekten biz şimdiye kadar makine değil traktör kullanıyormuşuz dedik. İlk fırsatta sahilde de test edeceğiz inşallah. Harika bir alet.
Boğazda dişli haberleri var, yarına hazırlanırken rapala almayı unutmayın yanınıza. Ben zaten sadece rapala atıcam yarın. Bugün istavrit aynen devam etti.
Cehyun fena gaza getirdin beni, araba yarın eşime lazım yani arabasızım ama yine de geleceğim :thumb: