yarın be de rapala çalışacağım Ceyhun makineyi yeni italcanna kombat kamışa taktım kuş kadar hafif bir takım oldu niye böyle bir takım daha önce almadım diye kendime kızdım. biz sabah dişli aldık boylar da fena değildi
Hayırlı akşamlar dostlar, yarın için rastgele, güzel haberlerinizi bekliyoruz Onnik abi yeni makinan hayırlı olsun, çok güzel bir şeye benziyor, bereketli avlar yaparsın inşallah:thumb:
Selam Herkese hayırlı akşamlar ve mutlu sağlıklı bol balıklı hafta sonları dileklerimle,Bu arada Onnik abi yeni makinanı iyi günlerde kullan.. Sevgiyle kalın
Öncellikle Onnik Abi Hayırlı UĞURLU olsun yeni makinen bol avlar dilerim TEAM sabah kahvaltı için bir organizasyon varmıdır ? Kadir abi sen semaveri getiriyor musun ?
Erhan sen yaprak sar ben börek açarım :bounce: :bounce: :bounce: Erhan böreğe takılırız,semaver varsa harbi kaçak çay var getireyim. İki bardakta zımba gibi oluyor insan
Tamam güzel kardeşim. Fakat ben şimdi otobüs saatlerine baktım kabataş pazar sabahı mantarlıyor. Taksim daha mantıklı görünüyor Nedenine gelince taksim pazar sabahı ilk hareket 06:40 buna yetişebilirsek sabah suyunda rapala deneyebiliriz. Yok olmaz dersen Gaziosmanpaşa Taksim ilk hareket pazar sabahı 06:20.ona biner taksimden 07:00 da kalkıcak otobüse yetişiriz İstersen sabah ben cuma pazarının ordaki üç yol ağzına inerim ordan taksiyle taksim yaparız 06:40 otobüsüne yetişiriz Sorasıda ver elini tarabya ne dersin...
Eyvallah Erhanım. Sabah ben 06:00 gibi üç yol ağzının ordayım.Sorası nasipse taksim tarabya. Sabah uyandırmamı istermisin? Birazdan çıkıcam ben
Arkadaşlar 3 boyutlu bir yazıcınız olsa ilk olarak almak istediğiniz çıktı ne olurdu... http://webtv.hurriyet.com.tr/2/45596/0/1/3-boyutlu-printer-da-silah-basti.aspx
Tarabya'da saat 09:00-10:00 arası toplamda 16-17 kişi buluştuk. Kahvaltımızı yaptık, çayımızı içtik, şapkaları stickerları dağıttık ve oltaları salladık. İstavrit kayıp. Uzaklarda rapala ile çalışmalar sonuç vermedi. Öğle saatlerinde tam toplanıyorduk istavrit başladı Başladı ama poyraz sertleşince Karadeniz'den soğuğun habercisi sis gelmeye başladı ve Tarabya'ya ulaştığında hava birden soğudu, fazla duramadık ve avı sonlandırdık. Katılan herkese teşekkürler, tekrar görüşmek üzere hoşça kalın.
bu günkü buluşmada emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. bir teşekkür de Mehmet abiye yeni makineme ip misina vererek katkıda bulunduğu için.çok güzel ve de keyfli bir gün oldu bir de balık olsayıdı daha iyi olacaktı bir dahaki sefere işAllah
siz gittikten sonra daha da kötüleşti sanırım en son Faruk abiyle biz ayrıldık sanırım. herkese teşekkürler