Nusret istavrit ara ara yapıyor ama bizim istediğimiz balıklar Mayıs başında başlıyor. Denemelere devam edeceğiz.
herkesin tuttuğunu bir kovada toplasak ızgarayı yapmıştık onnik abi de 2 dişli aldı havalar iyice ısınıyor bu gün açıktan biraz daha yaklaşır
Eğlencenin dibine vurduk ama balik alamadik BALIK OLAYDİ EYİYDİ TFT Tüm denizlerde balik avliyor tebrikler kaptan Ummanda bizi çok iyi temsil ediyorsun daha ilk denemende trofeleri almişsin başarilarinin devamini dilerim...
Bu gecede jigledim... Sonuc olarak sabahli baliklardan farkli ( 2 adet tuttum) 3 tane kacirdim... İki adet Baracuda yi da almayi basardik.. Resimleri gece vardiyamda paylasmak uzere hepinize iyi aksamlar
Helal sana kaptan :thumb: Daha iyilerini ve daha irilerini yakalamanı cani gönlümle temenni ediyorum.. Rabbim yar ve yardımcın olsun.. Sevgi ve saygı dileklerimle
kaptan tebrikler. nasılsın iyimisin özledik vallahi seni ya. kısmetse bizde 19 23 nisan arası jigde olacağız hadi bakalım kim daha irisini cekecek göreceğiz
Kenan Emrenin gezdiği denizlerdeki balıklar bizim denizlerdeki balığı döver, sabah kahvaltısında çiğ çiğ yer.
Bencede kenan bunu bir iddaaya çevirmen bile büyük cesaret Tipki 15 dolarlik ipleri aliş fiyatina sunabilmen gibi shippingi var onlarin bana 47 dolara geldi kargosu 7 tanesinin
http://www.americanlegacyfishing.com/daiwa-saltiga-ballistic-interline-sabs40-405i-surf-rod.html Doğrudan aldım dükkandan. Aynı firmanın ebayde aynı kamışı açık arttırmaya koymuş 360 ve 320 dolarda bitti. 17 dolarda amerikaya şiping istiyordu. Ben paşa paşa kendi mağazasından aldım. Akşam akşam kaşındım.
Valla son noktamı bilmiyorum ama sırf meraktan aldım kamışı. NE sallarız 200 gr kurşunu. tabi kamış sağ salim gelirse.