Sevgili Mehmet abi yeni kamışın hayırlı uğurlu olsun.Umarım inşaallah sapasağlam eline geçer,geçerde mekanda ceyhuna test ettirirsin. Laf aramızda pazar günü oturuyordum erol abinin yanındaki bankta bi ara bises duydum ulan dedim bu havada şimşek çakıp gök gürlüyor kafamı kaldırıp bakınca anladım ne olduğunu '' Meğer sevgili ceyhun rapala atmış'' o ne sesti öyle Ceyhunun testi geçerse iyi kamıştır Bol balıklı ve sağlıklı günlerde kullanmanı temenni ediyorum abi.. Sevgi ve saygı dileklerimle
ilk defa duyanlar aynı tepkiyi veriyor abi gece yemlide yağmurluk çıkartan bile gördüm ben :laughing:
bunu söylediğin iyi oldu ceyhunum gece yemlisine geldiğimde sazanlık yapıp yağmurluğu çıkartmam :laughing: :laughing: :laughing: Sevgiyle kal
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. Kamışın parasını çıkarabilmek için gece gündüz çalışıyorum. Ancak bu saate internete girdim.
herkese merhaba TFT siteye de konu olarak açtım ama burdan da duyurmak istedim sizlere belki orda açılmaz konu çekoslavak muhabbet kuşu satıyorum normalde bilenler bilir bu kuşun dükkan satış fiyatı 50 tl dir ben 25 tl ye satıyorum almak isteyenler özelden bana ulaşabilirler..
Yanlız yanlış yerde açtın abicim birazdan bu kuşa hangi balık vurur diye soranlar olacak . Geçende başka bir yerde çocuk napster faresini satıyordu. Levrek için çok büyük değilmi yazdı biri ciddi ciddi
Haha ilginçmis Okan yayinlarin ufak kuslara atladigi oluyormus denesek mi Kustan anlamam, ilgimi çeken bir konu degil. Kuaförüm urfali, merakli. Anlatir durur ara sira. Yok havada 5 parende, 2 havada 1yerde takla falan filan. Konuyu degis derim hemen.
TFT ADINA TUTULAN BARACUDALAR... HEPINIZE GELSIN http://balikavi.net/forum/showthread.php?p=1085625#post1085625 HERKESE UZAKLARDAN SELAMLAR