Yanlız videonun başında 3 ons ağırlıkla attığı yazıyor.Yani ortalama bir ons 31.10 gram olduğundan 93-94 gramı o kadar uzağa atıyor kardeşim
Kamış için para biriktiriyorum mart sonunu bulacak bende kısmet olursa Mehmet abimin aldığının daha düşük atarlısı yada bugün hoşuma giden başka bir daiwa ile kombine edeceğim. Makarayı Ceyhun söylesin nasıl olduğunu
Can testini yaptın makinanın Hafif ve sağlam, 150gr'da açıkta dipten çekerken kolda sıfır yük. Nerdeyse kendi saracak makina, kendi kolunun ağırlığıyla. Benim emektar kamışı taktım üzerine, bildiğim kamış olsun ki farkı anlayayım diye; uzaklık olarak tahmini normalden 15 metre daha uzağa gitti. Tek sorun makara üzerinde misinayı sıkıştıracak yer yok O kadar da olsun artık.
Vallahi tek atış bile yapmamıştım.Sadece kullanacak birisinin işine yarasın diye sattım.Hayırlı uğurlu olsun tekrardan .Zaten daiwanın surfte son noktası.
Adam aynı benim gibi atıyor. İyi atarım CEYHUN Bu kamışı sırf sopa olarakta satıyorlar. alıp bir tane pandimum(yanlış yazmış olabilirim) için kamış yaparız. sonra deniz kenarına değil futbol sahasına gider akşama kadar atar yarış yaparız
Teşekkürler. Mehmet abi kamışı alırsam ciddi ciddi bu tekniğe çalışmak istiyorum ama 100 mt etrafımda kimsenin olmaması kaydıyla acemiliği atana kadar
Öyle deme Abim istemesen de atar gibi duruyor o kamış. Birkaç videosunu izledim de maşallah diyim başka da bişey demiyim
Geçen pazar sahilköy de pedulum denedim ilk kez ehh fenada olmadı hani en azından benzedi değil mi Burak yalnız videoda ki kamış harika kamış öne doğru geldiği anda esnemesi bitiyor. Langur lungur sallanmıyor. İnşallah sağsağlim gelir Mehmet abi doya doya kullanırsın. Bu arada hayırlı cumalar beyler...
Volkan teşekkür ederim. Gelsin bende çalışmalara başliyorum. Ceyhunun dediği gibi spor salonuna gideceğim.
Sağol nusret teşekkür ederim. Bizim teamde zannedersem ilk yurtdışı kamış alışverişi bu olacak. Kamış sağlam gelirse başka arkadaşlarada yol açılır diye düşünüyorum. Türkiyeden daha ucuza kaliteli kamışları alabileceğiz.