Sensiz olmaz zaten Kenan geçen gittiğimizde gelememiştin iş yoğunluğundan. Bu sefer kucağına güzel balık koyup resim çekicem reeling hihi
vallahi jig kamışım makinem jigler ve iğneler hazır Aret Kardeşim geçen sene gittiğinde sinarit almıştı artık kaptan Emreyle yarışamayacğaız bari Aret'in rekorunu egale edeyim.
ok ceyhun daha vakit var konuşuruz uzun uzun sana özelden bir mesaj attım gelmedi mi cevap vermedin de ondan sordum
Ceyhun yarın spin kamış yanında olacak mı? Eğer benim Regal'i elden geçirebilirsek bir iki test atışı yaparız diye soruyorum.
Biliyorum Konu gündeminden çıkmasın diye kurcaladım Bi de Tarabya'da spinle dişli çekiyormuşuz vuhuuuu
Herkese hayırlı akşamlar ve mutlu hafta sonları diliyorum.. Bu arada onnik baba avrupa kıyı raporlarında yazını görünce sordumdu geldinmi diye lakin burada okudum gelmişsin. Hoş geldin sefa geldin umarım çin seyahatin umduğun şekilde nihayete ermiştir. Bu arada Mehmet abi ile aldıklarınızı güle güle ve iyi günlerde kullanın. Oltalarınızdan balık ömürlerinizden sağlık eksik olmasın.... Sevgi ve saygı dileklerimle...
Necati yine bizi kazıkladı hiç ihtiyacımız olmadığı halde onnik usta futura bende nisanda jig yapacağımız için saltiga 6000z aldım.fiatlar sudan ucuz
Unutmadan kısıktan 3 tanesi 7 liradan 15 adet,3 taneside 10 liradan 3 adet toplamda 18 adet çorap aldım. Geçen haftalarda ayakkabı ve mont almıştım. İÇ ÇAMAŞIRIDA SATSAYDI BÜTÜN İHTİYAÇLARIMI KISIKTAN GÖRECEK HALE GELDİM