yarın için bende gelmeyi çok istiyorum ama şirkette eğitim varmış aranızda olamıycam hepinize ratgele onnik ustam rapalaya devam lüfer haberlerini bekliyoruz
Dünyayı unuturum seni unutmam Mehmet Abim. Gelicem inşallah. Sabah erken 6.30 gibi biraz dişli çalışıcam boğazda. Sonra öğlene doğru 11-12 arası Tarabyadayım kısmetse
Konuşalim abi konuşmamiz lazim zati Senin zara spooklari almadim ben halen ama ebaydan bi kaç sipariş etmiştim 10 günde geldi hemde takipsiz inanamadim hehe nese yarin bol bol konuşuruz inşallah en geç 9:30da tarabyadayim ben
Ben ilk baslarda 3 hesap uzerinden alkisveris yaptigim icin suan rating 6 yani tek hesaba gectim bundan sonra rating artar heralde
Şimdiden haber vereyim hazırlıklar başlasın, işten 1 günlük izinler alınsın 20-21-22-23 Nisan tarihlerinde Sivrice organizasyonu yapalım diyorum. 3 gece 4 gün. Tekneden (sırtı, yemli, jig), tekne dönüşü gece kıyıdan spin ve yemli avlanalım. Katılacak kişi sayısına göre ne kadar tutacağını belirleyeceğim, tahmini 500-550 tl tutacak gibi gözüküyor (Yol + 3 gece 4 gün tam pansiyon konaklama + tekne ücreti + tekne yakıtı).