Sevgili Ceyhun Güzel bir organizasyon olucağa benziyor lakin . Haftada 6 gün çalışıp 10 kişilik personel idare ve sorumluluğu benim üzerimde oldüğü için ben katılamayacağım bunun sıkıntısı şimdiden basıyor üzerime. Yarın içinde sizlere bol balıklı bir gün temenni ediyorum sevgili ceyhunum ve tüm team arkadaşlarım.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Tarabya'ya geçmeden önce şeytan dürttü sabahın köründe Kenan ile birlikte Cengiz Balıkçılığa gittik. Daha kepenkler açılmadan oradaydık. Alışveriş sonrası Tarabya'ya geldiğimizde grup çoktan toplanmıştı. İstavrit seyrek çıktı. Rapala denemelerinden sonuç alamadık ama çok sayıda makina ve kamış test ettik. Italcanna Vertigo, Futura 250gr, Kombat, Shimano Speedmaster AX Daiwa Tournament Surf Z45, Basiair Z45, Saltiga Surf, Emblem Pro A, Shimano Ultegra CI4 10000 Tüm Daiwa kataloğu yani Bu arada o kadar çok kamış makina açmışız ki, sadece bir ayaktaki kamış makina toplamı 8000tl'yi bulunca :laughing: kapatmaya başladık. Havada soğudu birden ve avı sonlandırma zamanı geldi. Takımdaki herkes spin ve jig avlarına hevesli, artık boğaz balığı kimseyi kesmiyor
Burak senin Daiwa Regal'i açtım. İçinden bir el arabası kum çıktı Rulman aralarında bilyaların 10da 1i kadar kum taneleri vardı Rulmanları ve makinayı alkolle (%100 etilalkol) temizledim. Kuruyunca toplayacağım. Rulmanlar açık !!!! Bundan sonra kullanırken dikkat et, rulmanlarda koruma olmadığı için yosun kum ne varsa rulmana giriyor.
Ceyhun'um bu kadar hızlı gireceğini beklemiyordum açıkçası, bi yorgunluk kahvesi içeydin bari Abi ellerine sağlık, çok teşekkür ederim. Hiç beklemediğimiz bir dalgaydı gerçekten, biz de şaşırdık. Allahtan ogün üstüne zorlayıp devam etmemişim. Bundan sonra daha da dikkatli olurum. Tekrar ellerine sağlık. Bu arada sizden ayrıldıktan sonra Kayhan ile Bebekten-Ortaköye heryeri gezdik. Balık aynı Tarabya'daki gibiydi, o yüzden kamış açmadık. Özellikle Arnavutköy burunda serçe parmağımdan küçük kıraçalarla dolu 20 kg'lik kovalar çok canımızı sıktı
Bir de kendilerine balıkçı diyorlar ve göğsünü gererek çok balık tuttum diyorlar, çok yüksek cezaların gelmesi gerekiyor. Sadece Türkiye'nin balığı değil bunlar tüm dünyanın.!
Selam team. Fuara gittim bugün yine pezon&mitchel standina bir arkadasimi dikmisler. Gelene geçene ürün tanitimi yapiyor. Bakti millet yogun tam öglen kalabaligi, kafama bi sapka boynuma bir reklam plakasi, bir el ver bunaldim koca standta 2 kisiyiz dedi. Ben anlamam, ürünlerin çogunu hatta kamislarin hiçbirini tanimiyorum dedim. Olsun, salla biseler kalabalik hafiflesin birakirim dedi. 3 saat rehin edildim standta. En sonu istifa ettim bir pezon&michel sapka ve 60-150g atar 3.60 teleskopik pezon&michel rafale pro kamis hediye ettiler. Gaptim gamusu gaçtim
bu gün sabah 05.30 da başlıyan maceramız saat 15.00 yorgun keyfli bir şekilde bitti sabah aşiyanda 3 sarıkanat 1 oldukça iyi sarıkanatla bitti sonrasında tüm ekip tarabyada buluştu sohbet -atış denemeleri -takım yorumları -az biraz da kıraça ile sonlandı .güzel ve de faydalı bir gün oldu
Abuk sabuk sorular soruyolar Onnik abi kaç rulman bu, 0.25mmden kaç metre misina alir, söyle söyle bir yerde bilmemne kamisa takicam uygun mu, bu kamisin karbon orani ne, sahte baliga uygun mu..vs falan filan üstüne yada kutusuna bakip salladik biseler igne firdöndü misina kismina yanasmadim bile, oradaki sorular daha yogun ve teknikti duydugum kadari ile. Haybeden bir kamis daha artti evde
Onnik abi dün gelen arkadaşlar dinleniyor , gelmeyenler bugün balık arıyor sahillerde. İsa abi, bizim tarafta da kayda değer bir şey yok. Tarabya'da seyrek istavrit devam ediyor, Aşiyan tarafı limit üstü 1 balık alındı dün. Bugün haber gelirse yazarım.
günaydın dün sabah erkenden aşiyandayıdım 1 tanesi bayaıı iri 4 sarıkanat aldım bu aralar tatsız biraz
Teşekkürler Ceyhun, bu ay böyle geçecek gibi hayırlısı diyelim. Nisan ayı gibi Şilede kalkan avı org. düşünüyoruz, sizede uyarsa hep birlikte gidebiliriz.Tarabyalı tüm dostlara selamlar, rastgele