Sizde en olmadık zamanında gitmişsiniz kalkana, eğer o mevsimde oltayı suya atabildiyseniz bile büyük başarı Kalkan balığı genel olarak mart sonu gibi karadenzde kıyılamaya başlar ve haziran hatta temmuz ayına kadar güzel av verir.Daha sonra kasım ve aralık aylarında tekrar kendini gösterir ve kaybolur.Nacizane bunlar beni tespitlerim
Sevgili Onnik abi ve Sevgili Ceyhun Bugün dolaşma babınla karaköye ineceğim ve gitmişken kaşıntı varya ucuzundan birkaç rapala almak istiyorum,altta linklerini verdiklerimden hangileri aşiyan ve bebekte daha iyi iş görür. http://www.spotbalik.com.tr/Zero-Arise-Minnow-53F-53cm-26g-Maket-Balik-Yeni-Boy,PR-36073.html http://www.spotbalik.com.tr/Zero-Arise-Minnow-90F-9cm-57g-Maket-Balik-Yeni-Boy,PR-36074.html Birde misina düğümlerini açıklamalı gösteren site ismi biliyorsan yazarmısın Bu arada ceyhun oğlana kamuflajları ısmarladım ayarlamaya çalışırım dedi.. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim. Sevgiyle kalın
teşekkürler abi, Sahte olarak Kendo 6,5cm'lerden ve Strike Pro JL12F-005 6,5cmlerden alabilirsin. Abi boş bir zaman bulabilirsem kullandığımız düğüm ve takımları videoya çekip konunun içinde paylaşacağım.
Aklımıza geleydi önceden, bugün 5'e kadar boşum. Gelirdim senin oralara videoya çekerdik bu düğüm takım işlerini Bu hafta içi bi akşam geleyim, bi çay falan içip halledelim bu işi, ne dersin?
Eyvallah saolasın ceyhun. Karaköye gidip geldim fakat kendo ve strike ait bahsettiklerini almadan geldim., Nedenmi ; Spot'a girdim herzamanki personel orada idi Aydın,Onur,Kadir Kadir abi iyi fakat onurla aydın'ın yaklaşımlarını beğenmiyordum bugün bunu bir kez daha pekiştirmiş oldum. İsim ve kodları söyledim rapalaların olduğu bölümü gösterip ordan al dediler lakin bi dünya rapala arasından nasıl bulup alayım o kadar profesyonel değilimki bakındım bakındım sonrasında sinir olup almadan çıkıp eve geldim .. Verdiğim karar Uzak olmasına rağmen forumlarda hep okurum cengizbalıkçılığı kafaya koydum bundan sonraki alışverişlerimi cengizbalıkçılık'tan yapıcağım. Eyüp - Üsküdar çalışan motorlar var onlarla giderim hiç olmazsa sinir savaşına girmeden üstüne üstlük deniz havası almış olurum Sevgiyle kalın..
Bu arada spottan dönüşte Karaköy ve Galata köprüsünden yaya geçip balık tutanlara bakındım Netice; Genelde istavrit var köprünün perşembe pazarına bakan duba tarafında boylar orta ve biraz iri idi dubada çarpmacılar işbaşındaydılar. Köprünün otobüs durağının tarafıda her zamanki gibi küçük kefal ve kraça yapıyor Karaköyde millet kamışları sehpalara dayamış geyiğe takılıyordu kova ve livarlarda balık az boylar ortadan biraz daha iyi idi.. ( Son dakika haber aldım sanırım Karaköy iskele isparkla alakalı bir neden ötürü balık tutmaya yasaklanıcakmış forumlardan okudum ama bugün orda balık tutmaya çalışanlar vardı ) Sevgi ve saygı dileklerimle
Abi Cengiz'de Strike Pro bulamazsın ama onun yerine önerecekleri onlarca model vardır Alışveriş merkezi gibi orası kapıdan çıkıp sigara çay molası verip tekrar devam etmek istiyor alışverişe insan
Oda güzel Ceyhun Tam benlikmiş malzeme dükkanına girdiğimde dış dünya ile ilişiğimi kesiyorum . Yakın zamanda Cengizbalıkçılığın kapısındayım :thumb: . Sevgiyle kal
Hayırlı geceler Onnik abi Eyvallah sağolasın ve göstermiş olduğun hassasiyete kalben teşekkür ediyorum. Hafta içinde gitmeyi düşünüyorum gideceğim zaman haber vereceğim :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
ceyhun strike pro cengize gelmeden sağdaki yıldız balıkçılıkta bir hayli çeşitleri var spot taki arkadaşlar malesef biraz cengiz dekileri seyredip ders olmalı arada çoook fark var :thumb:
Bu cumartesi hava gayet musait.. hem yağış yok hem açık hemde daha sıcak takipteyim aktifLeştirirseniz katıLımcı oLurum nasipse