Sevgili Onnik abi Yukarıda saydıkların bir arada olunca zaten usta oluyosun.Usta olmayan kişi ne anlar makinadan,kamıştan,nanofil misinadan Sen içindeki cevheri bugün ortaya çıkartmışşın.Başarılarının devamını diliyorum :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
onnik abi tebrik ederim çok güzel balıklar. afiyet olsun. cumaya izin kapabilirsem işyerinden yanına gelmek istiyorum. hafta sonu pek balık çıkmıyor
Geçen forumlarda bir arkadaş anlatmıştı,cuma namazına müteakip hafta sonu tatiline çıkıyor mübarek hayvanlar dedi. Arkadaşın bu tezi doğru sanırım Sevgiyle kalın
aynen katılıyorum cumartesi sabah da aynı saatte balıktayıdım daha ufak 4 adet yakaladım tarabyaya geçtim orda da seyrek kıraça bu günkü istavritler oldukça iriyidi yanımdakiler iyi balık aldılar
Mehmet abi bendeki iki daiwayı da biliyorsun onlara da yedek kafa araştırırmısın onları da önümüzdeki ay alırım bu ay limiti aştım
Sevgili dostlar bana müsade yarın isviçreden müşteriler gelecek erken yatıp dinç görünmek lazım adamlara sizlere keyifli muhabbetler diliyorum Sevgiyle kalın...