herkse *** millet hayırlı haftalar sanada seLam sanada hayırLı haftaLar kardeş.. kısaLtmaLar sansurLeniyor
Burak kardeşim şükürLer oLsun iyiyim, 2-3 aydır oLtayı eLime aLmadım sizLeri, denizi ve baLığı özLEdim açıkçası.. seni sormaLı güzEL kardeşim Levrek maceranın resimLerini gördüm çpok beğendim sonuç önemsiz güzeL bir anı oLmuş tekrar senin adına sevindiğimi beLirtmek isterim.. Bursa narLı güzeL av vermiş marmarada mırmır, minekop, eşkina hatta karagöz avı yapabiLecegimiz bir mera keşfedip bir organizasyon düzenLeyebiLiriz gibime geLiyor bakaLım neLEr yapabiLiriz ALLAH'tan bir aksiLik oLmazsa..
aTomKarinca Eline emegine sağLık fikret abi.. Rica etsem biraz biLgi verirmisin kaç metre açıktan kaç metrelerde hangi yem ile hangi iğne ile hangi takım ile nasıL avLandın acaba? şimdiden teşekkürLer teşekkür ediyorum kardeşim açıkta 14ile 18 kulaç arasında av gerçekleşmiştir yem olarak boru kurdu ve canlı teke kulanılmıştır.mırmırlar canlı teke ile karagöz ler boru kurdu ile alınmıştır igneler mustad 4 no Bursa narLı'nın detayı....
Ahh be Yavuz'um, 2-3 ay oltadan uzak kalmak yaramaz sana. İnşallah tez vakit kavuşursun, kavuşuruz. Levrek maceralarımız hep hüsranla bitti ama hepsi birbirinden keyifli denemelerdi. Zamanı yaklaşıyor diyorlar, biz de biraz tecrübe edinmiş olduk bu arada. Bundan sonrası kısmetimize kaldı. Evet bu aralar Bursa, Mudanya civarlarından keyifli raporlar geliyor. İnşallah bize de kısmet olur. Boğaz civarı bir gorganizasyon yapabilirsek hem katılım yüksek olur hem de keyifli olur.
S.A Hayırlı akşamlar herkese bol balıklı ve sağlık mutluluk muhabbetle dolu bir hafta diliyorum Sevgiyle kalın
Tebrikler Sevgili Onnik abi :clap2: :clap2: :clap2: Tecrubeyi konuşturmuşun maşaallah balıklar göz kamaştırıyor.Daha irilerini ve daha güzellerini yakalamanı diliyorum :thumb: .. Sevgi ve saygı dileklerimle
ustalık bir yere kadar iyi makine iyi kamış iyi misina iyi şans iyi takım hepsi bir araya gelirse oluyor denk gelmezsen istediğin kadar usta ol para etmiyor
aynen. ama acil nanofil 8lb 1500yard ihtiyacım var fiyatı 100 doları aşıyor nasıl geçecek bilmiyorum .balık çok açıkta
Ne demek sevgili Onnik abicim şeref duyarım nasip olursa pazar günü aşiyanda olucam. Umarım denk gelirsin Sevgi ve saygı dileklerimle
aynen ALLAH rahmet eylesin aldığım duyuma göre hastanenin büyük hatası var bu işte yakında çıkar kokusu
bana sorman hata hemen al düymesine bas:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: