:clap2: :clap2: :clap2: Sevgili Onnik abi maaşallah kamışla makinanın hakkını veriyosun,Bu kısır zamanda bu şekilde ise sen sezonda dişli show yaparsın gibime geliyor.Adanadayım şuan bir arzun varmı...? Daha güzelleri ve daha irileri her daim oltanda olsun.. Sevgiyle kal
Fenerbahçem sen çok yasa canim feda olsun sanaaaa avrupa avrupa duy sesimizi... Destanlar selçuk sahinsiz yazilmaz !!!
Merhaba Onnik abi, maşallah boğazda kalan son 3-5 balığıda almayı başarmışsın, tebrikler abi ellerine sağlık :thumb:
Bakalım Okan abinin oltayı atarken ağaç dallarında bıraktığı 6-7cm sahteler 14-15cm oldumu olduysa toplayacağız :laughing:
Onnik abim tebrik ederim daha yeni gördüm makina ve kamış kombinazasyonu hakkını vermeye başlamış düşman çatlatmış allah nazarlardan kem gözlerden saklasın
Merhaba Tarabya Fishing Team. Siteye yeni üye oldum sayılır. Topiciğinizden malzeme olsun balık durumu olsun az faydalanmıyoruz. Hem teşekkür eder hem de birlik beraberliğinizin bozulmamasını dilerim. Ben daha çok emirgan civarında avlanıyorum.kalendere ve hatta tarabyaya kadar gittiğim zamanlar da oluyor. Denk gelirsek yüzyüze de bir merhaba demek isterim.
Merhaba hoşgeldiniz, Yarın 07:00'de Aşiyan'dayız, saat 11:00 gibi Tarabya'ya geçeceğiz. Her zaman bekleriz.
Kenan senin makina bakımı tamamdır Burak senin makina içine giren kumlar bir şey değilmiş Kenan'ın makinanın kafasının altına çakıl taşı sıkışmış :laughing: Makara elimde tak dedi bir şey düştü dedim herhalde somun veya vida, bir baktım siyah bir taş :laughing: