Ceyhun hadi ben sakarım da, Kenan dikkatli adam, bakar makinasına yav. Ona komplo hazırlamışlar kesin Taşı nerden bulup sokmuş içine. Daiwa'nın böbrek taşı :laughing:
Makina canavar gibi sorun yok ama diyorum bu makinada sanki bir ağırlık var taş sıkışmış meğer :laughing:
bu arada bugün aşiyanda balık olmamış sadece bir kaba çinekop alınmış bilgine ceyhun ayrıca biraz daha aşağı mevki istavrit yapıyormuş aslında fındıklı yada karaköy e gitsek değişiklik yapıp
Ceyhun bu arada Uğur aradı abi giresundayım inanmazsın şu anda sahilde en az 200 tane kamış kalkana yatırmışlar bekliyorlar dedi.
Valla ne diyim sevgili ceyhun Allah kolaylık versin Şuan Adanadayım yarın akşam dönecem katılamayacam diye kurtlandım şimdiden ama pazar günü sabahtan aşiyan sorasında tarabyada olucam. Oltalarınız balıkla muhabbetleriniz tatlılıkla dolsun :thumb: Sevgiyle kalın
sabah aşiyanla başlıyoruz tarabya ile devammı ediyoruz doğrumudur bana da bu gün bir bilgi ulaştı karaburunda kalkan peşindeyimiş millet hafta içi bir org yapalım bu iş için en azından bir keşif yapmış oluruz şimdi tam zamanı kalkanın
Kenan yarın cumartesi hava da güzel büyük bir ihtimalle yollar kalabalık olur zamanın çoğunu yolda geçiririz o işe başka bir zaman ayırıp sabaha karşı yola çıkmak lazım tam şafakta avlakta olmak gerekiyormuş bir de canlı istavrit lazım
Bence rapala ile sen kesin bi camgöz alırsın ceyhun ,yarın akşam rapor bekliyorum senden sevgili ceyhun. Sana ve katılacak dostlarıma ve büyüklerime rastgele :thumb: diyorum,iyi eğlenceler.. Sevgi ve saygı dileklerimle