:thumb: :thumb: Kesinlikle katiliyorum hazirliklari yapalim bence ***aştan havalar biraz daha isiniyor gibi gece yemlide yapabilir ve çokta zevkli olacaktir ( eski günler geri geliyor ) hooked
Planlara bak,planlara...Tutmuşlar suyun başını,deli dumrul hesabı... geçirmeyecekler balığı karadenize Balık olsam korkarım sizden vallahi
Fatih abi o da oluyor merak etme bazen gidiyoruz herkes balık yakarken olta açıyoruz balık kayboluyor :laughing:
Bugün 12 gibi ehline müracat edip gereken tüyoyu kapınca soluğu üsküdarda cengizbalıkçılığın kapısında aldım. Aldığım tüyo doğrultusunda farklı renk tonlarında toplam 30 adet rapala aldım,ama hakikatten adamlar bu işi layıkıyla yapıyorlar. Konuşulanların hepsi doğruymuş helal olsun Cengiz balıkçılığa... Sevgili Emre elini çabuk tut hafta sonuna kalmaz ceyhunun bahsettiği rapalalar.. Elini çabuk tutarsan Okanın aşiyanda ağaca astığı rapalaların olgunlaşmasını beklemezsin :laughing: :laughing: Sevgi ve saygı dileklerimle
Bugün Giresundaydım. Ordudan, Göreleye kadar gittim. Bırak 200 oltayı, 2 kişi ancak gördüm olta atan.. Bende saat 11-14 arası yemli ve rapala denedim ama tık yok.. Ordu - Giresun arasında nerde kalkan alıyorlar acaba ? Bölge hakkında bilgisi olan var mı .. Selamlar.
Boğazda 150-200 gr uzak atış misina Herkese hayırlı akşamlar Okuma Bluehawk surf makinama misina sardırmak için fikir almak istiyorum forumlarda gözüme ilişen misina alttaki linkte http://www.spotbalik.com.tr/Adrenaline-HD-Misina-300mt-022-040mm-arasi,PR-28938.html Düşündüğüm 0.13 mm yada 0.16 mm şoklu kullanımda hangisi daha verimli olur bilgisi olanlar beri gelsin... İlgi ve alakaya şimdiden teşekkür ederim Kullandığım kamış Lineaeffe spider surfer 4.20 cm 220 gr Sevgi ve saygı dileklerimle
Faruk bey, Ben 0,16'sını kullandım ve çok memnun kalmıştım, lakin dikkate almanızda fayda var kamış ve makinenizin ip misina için kullanıma uygunluğudur, yoksa sonradan düğümlenme vb. problemlerle karşılaşırsanız bir dünya ip çöpe gidebilir, eğer kamış ve makinanız uygun ise (ben bilemediğim için yorum yapamayacağım) gönül rahatlığıyla savager ip misinayı kullanabilirsiniz. Saygılar
Selamlar Ben cuma günü oralrdan geçtim giresun u çıktıktan sonra mendirekler başladı doluydu Sayı abartı olabilir tabide Kalkana olta diken çok balıkçı vardı.. Rastgele
Faruk abi Savagear adrenaline 0,16mm uygundur. Spider Surfer ile kullanan arkadaşlar var, sorun yok örgüde. Okuma Bluehawk ile örgü kullanan görmedim ama sarımı iyidir makinanın, bence sorun olmaz. Ama makinayı alırken Cengiz balıkçılıkta makina yağları satılıyor, onlardan bir tane alırsan bir kaç avda bir misina saran yüzüğün altındaki rulmanı yağlarsın, sorun yaşamazsın. 0,16mm örgü ve şok ile attığın mesafe önce seni şaşırtıcak sonra elin alışınca örgüye daha da uzağa atarsın abi. Hayırlı olsun.
Sevgili murat yorumun için teşekkürler.. Sevgi ve saygı dileklerimle Anladım sevgili ceyhun,takıldığım yerde ehline müracat etmek gibi faydalısı yok . Yardımların için teşekkürler iyi geceler,görüşmek üzere :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
TEHLIKELI SULARDAYIZ... Su an ıtıbarıyle demırledık geceden jıglerı ve ıgnelerı ustundekı sılıkonları yenıledı .. 24 saat boyunca okuma cedros. Ve sa 16000 çalışacak size soz verıyorum.. Kazamız mübarek olsun
Cümleten iyi haftalar dostlar. Ceyhun kaptan güneşten kaçmış, 1-2 saat mola vermiş bulunduğu yer 29 derece şuanda ve tam öğlen güneşi
Burak sanada hayırLı haftaLar.. Dün boğazdaydık sabah suyuna dişLi aLamayınca kaLendere gectik biraz istavrit tuttuk, Aret'Le merhabaLaştık
vallaha ceyhuncum hedefın uzagından yakınından eser yok... su an 30 derece amele yanıgı oldum nerdeyse ama hala bırsey atlamadı jige.. fakat yemlı ıle mercan balon ufak tefek bırseyler alıyoruz... aksam ustune dogru guncel haberlerı verırım...